Sinop'ta Taciz Girişimi: Babam Gelmese Tecavüz Edeceklerdi

Sinop'a Kurban bayramı nedeniyle ailesini ziyarete giden Serpil Ü. korku dolu anlar yaşadı. Aracıyla gezmeye çıktığını ifade eden Serpil Ö. arabasının önünün kesildiğini babasının gelmese tecavüze uğrayacağını iddia etti.

30.07.2020-10:38 - (Son Güncelleme: 30.07.2020-10:36) Sinop'ta Taciz Girişimi: Babam Gelmese Tecavüz Edeceklerdi

Hürriyet'te yer alan habere göre, İstanbul'da ikamet eden Serpil Ü., yaklaşık bir hafta önce ailesini ziyaret etmek için Sinop'a gitti. Serpil Ü. ve ailesi 25 Temmuz günü ailesiyle gezintiye çıkmak için arabasına bindi.

ARACI TAKİBE ALDILAR

Ailesiyle iki araç olarak yola çıkan Serpil Ü. ıssız yolun kenarına çekmiş bir araç gördü. Araçta 4 erkek olduğunu ifade eden Serpil Ü.'nün iddiasına göre araçtan alkol kokusu geliyordu. Araçta 4 kız olduklarını söyleyen Serpil Ü. diğer arabada bulunan kişiler tarafından takibe alındığını ifade etti.

İddialara göre kiralık araç ile takip yapan Murat Ç. 'Sizi buradan geçirmeyiz' diyerek kızların aracına doğru ilerledi. Serpil, 3 kız kuzeni ile olduğu aracın kapılarını kilitleyip jandarmayı aradı. Arkadan gelen baba Zeki Ü. olaya müdahale etti. Kızları rahatsız eden Murat Ç., Zeki Ü.'yü gördükten sonra 'Zeki dayı sen miydin, kusura bakma geç tabii' dedi.

'BABAM GELMESEYDİ TECAVÜZ EDECEKLERDİ'

İddialara göre diğer araç Serpil'in kullandığı arabanın arkasına takıldı. Jandarma ekipleri Murat Ç.'nin kullandığı aracın durmaması üzerine 3 el ateş etti. Murat Ç. olay yerinden uzaklaşırken Serpil Ü. şikayette bulundu. Hürriyet'e özel açıklamalarda bulunan Serpil Ü., 'Babam gelmeseydi bize orada tecavüz edeceklerdi. Ormanlık yolda bizi orada kesseler bir ay bulamazlardı' dedi.

'TACİZ DURUMU YOK YALAN SÖLÜYORLAR'

Sepil Ü.'nün şikayeti üzerine ifade veren Murat Ç., 'Öyle bir şey olmadı. Aracımı mıcıra kaptırdım. Sağ sol yapıp zikzak çizip takla atmak üzereyken zorla yolun ortasında durdum. O sırada Zeki dayı olarak tanıdığımız kişi yanımıza gelip ‘Ne oldu bir şey mi oldu’ diye sordu. ‘Kaza yapıyorduk ama bir şey olmadı’ dedik ve yolu açtım. Bunlar geçtiler. Taciz etme, yol kesme gibi bir durum yok. Yalan konuşuyorlar.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal