Şinasi Yüzbaşıoğlu daha önce evlendi mi, çocuğu var mı?

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı, canlı yayında evleneceğini açıkladı. Müge Anlı, evlenme kararını açıklarken evleneceği kişinin Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğunu söyledi. Bu almaların hemen ardından 'Şinasi Yüzbaşıoğlu daha önce evlendi mi, çocuğu var mı?' sorusunun yanıtı hızla aranmaya başladı.

20.06.2022-22:33 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-12:39) Şinasi Yüzbaşıoğlu daha önce evlendi mi, çocuğu var mı?

Bu güne kadar tüm programlarında başarılı işler çıkaran Müge Anlı, uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunuculuğunu yapıyor. Müge Anlı, 20 Haziran tarihinde yayınlanan programın canlı yayın açılışında herkesi şaşkına çeviren bir açıklama yaptı. Anlı, önümüzdeki sezonda herkesin karşısına evli bir insan olarak çıkacağını söyledi.

Müge Anlı'nın evlenme kararı hayranlarını mutlu ederken diğer taraftan ünlü sunucunun evleneceğini açıkladığı Şinasi Yüzbaşıoğlu, hızla araştırılmaya başlandı. İstanbul Asayiş Şube Müdürü görevini yürüten Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında tüm bilinmeyenler merak edildi.

Şinasi Yüzbaşıoğlu daha önce evlendi mi, çocuğu var mı

Şinasi Yüzbaşıoğlu daha önce evlendi mi, çocuğu var mı?

Canlı yayın sırasında evlenme kararı aldığını duyuran Müge Anlı, açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü. Aslında bu mutlu haberi Cuma günü olan yayında açıklamayı düşündüğünü fakat daha sonra karar değiştirerek bugün açıklamak istediğini belirten Müge Anlı, hakkında çok fazla yanlış haberler çıktığını ve bu nedenle bu haberi verme işini erkene çektiğini söyledi.

Şinasi Yüzbaşıoğlu daha önce evlendi mi, çocuğu var mı

Müge Anlı, hayatını birleştireceği kişinin devlet memuru Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğunu belirterek, aslında herkesin evlendiğini ve bu durumun aslında o kadar da abartılacak bir durum olmadığını dile getirdi. Herkesten dua isteyen Müge Anlı, müstakbel eşinin İstanbul Asayiş Şube Müdürü görevini yürüten Şinasi Yüzbaşıoğlu duyurdu ve kendisinin Yüzbaşıoğlu'nun mesleğine çok saygı duyduğunu, herkesten de kendi yaşamına saygı duymasını istedi. Haberin yayılmasından sonra en çok merak edilen şeylerden biri Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun daha önce evlenip evlenmeiği olduğu. 

Daha Önce evlendi mi?

Müge Anlı'ın 25 Haziran da nikah masasına oturacağı Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun daha önce bir evlilik yaptığı ancak çocuğu olmadığı iddia edildi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal