18.07.2022-13:56 (Son Güncelleme:18.07.2022-15:49)


1

Simge Sağın kimdir?

Simge Sağın kimdir?

8 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul Şişli’de doğan Simge Sağın Arnavut bir anne ile Amasyalı bir babanın kızı. Sağın’ın doğumundan sonra annesi işi hayatına son vermiş, müzisyen babası da orkestra çalışmalarını bırakmış. Başarılı bir lise hayatı olmadığını aktaran Sağın, babasının teşvikiyle İstanbul Teknik Üniversitesi İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’na kaydoldu. Geçtiğimiz günlerde vefat eden Alaeddin Yavaşca gibi usta isimlerden ders alan Simge Sağın, öğrenimine başladığı ilk yıllarda Zeynep Dizdar’a geri vokallik yapmaya başladı. Ardından Gülşen, Yaşar ve Serdar Ortaç geldi. Geri vokallikle birlikte çeşitli mekanlarda sahne almaya başlayan Sağın, Serdar Ortaç ile çalışırken kendisine aranjör Erdem Kınay’dan teklif geldi. Rif Kohen'in "Dans mon quartier" cover versiyonu olan "Miş Miş" ile zirveyi yakalayan Sağın, dört hafta bir numarada kaldı. Birçok ödül töreninden en iyi çıkış yapan ödülüne layık görüldü. Ardından gelen Yankı ve Ben Bazen adlı şarkılarla başarısını koruyan Simge Sağın, hala listeleri altüst eden şarkılar yayınlamaya devam ediyor.



2

Lise hayatını anlattı

Lise hayatını anlattı

“İğrenç, kötü ve kopyacıydım. Bacağıma ve kalemlere kopya yapardım. Lise birde dokuz zayıfla kalmıştım. Matematik, fizik ve kimyam çok kötüydü. Edebiyatım iyiydi." sözleriyle lise hayatını anlatmıştı.



3

Bikinisiyle iddialı pozlar

Bikinisiyle iddialı pozlar

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Simge Sağın, son paylaşımıyla olay yarattı. Bikinisi ile verdiği pozda göğüs uçlarını emoji ile kapatan ünlü şarkıcı erkek takipçilerini büyüledi.



4

Sevgilisi

Sevgilisi

Sevgilisi ile aşk pozları veren Sağın'ın keyfi yerinde.



5

Radyo hayatı

Radyo hayatı

2015 yılından itibaren Türkiye'de radyo ve televizyonlarda dönem dönem en çok çalınan şarkıcı oldu, 2018 yılında ise yılın en çok çalınan ikinci kadın şarkıcısı olarak kayıtlara geçti.



6

Şovları

Şovları

Ünlü şarkıcının sahne şovları da çok beğeniliyor.



7

Sahne kıyafeti

Sahne kıyafeti

Derin yırtmaçlı elbisesi ile ağızları açık bırakan Simge herkesi kendine hayran bıraktı.



8

Bütün dikkatleri üzerine çekti

Bütün dikkatleri üzerine çekti

Sahnede ışıltılı siyah uzun bir elbise tercih eden Simge, beline kadar uzanan derin yırtmacı ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Fiziğiyle göz kamaştıran Simge, kıvrak dansıyla da tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



9

Şarkıları hala gündemde

Şarkıları hala gündemde

İlk çıkardığı şarkılar bile hala müzik listelerinde yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr