07.07.2020-16:17 (Son Güncelleme:25.04.2024-01:57)


1

Artık hepimiz tarzlarımızı, karakterlerimizi, yaşadığımız hayatı seçtiğimiz kıyafetlerle yansıtıyoruz. Dolayısıyla dolabımızdaki kıyafetler, ayakkabılıklarımızdaki ayakkabı modelleri ve tabii ki her gün taktığımız aksesuarlar günbegün artıyor. Bunun dekoratif sonucunda, yatak odalarına sıkışan giysi dolaplarının yavaş yavaş yok olması ve yerine daha kullanışlı ve görüntü ile büyüleyici bir giyinme odası dizaynı çıkıyor.



2

Açık Dolap

Açık Dolap

Eğer evinizde giyinme odası olarak ayırabileceğiniz fazladan geniş bir odanız varsa çok şanslısınız. Giyinme odalarının çoğunda tercih edilen açık dolap sistemleri, seçeceğiniz kıyafetleri ararken görüşünüzü arttırarak kolaylık sağlıyor. Sizde bu şekilde çok daha düzenli bir şekilde aradığınızı bulabiliyorsunuz.



3

Şeffaf dolap

Şeffaf dolap

Eğer açık dolapların fazla toz alması kıyafetlerinize zarar vereceğini düşünüyorsanız giyinme odanızda şeffaf dolap kapaklarını tercih edebilirsiniz. Böylece hem giysilerinizi oluşabilecek tozlara karşı korur ve bir yerde saklamış olursunuz, hem de ne giyeceğinize karar verirken zaman kazanırsınız.



4

Oturma Alanı

Oturma Alanı

Oturma alanları ve puflar da giyinme odalarının vazgeçilmez parçalarındandır. Unutmayın ki kıyafetinizi seçerken ve giyinirken hem sizin için bir dinlenme koltuğuna hem de üzerine kıyafetlerinizi serebileceğiniz bir alana ihtiyacınız olacak.



5

Çatı Katı Dolap

Çatı Katı Dolap

Tavan arasını giyinme odasına dönüştürmek de işlevsiz bir alanı değerlendirmenin en güzel yolu. Bu küçücük ve tavan eğiminden dolayı başka bir yaşam alanı için fazlaca alçak olan alanı kusursuz bir giyinme odası olarak değerlendirebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR