13.03.2020-13:17 (Son Güncelleme:19.06.2021-17:25)


1

Aynısefa

Aynısefa

Bu bitkinin çiçekleri flavonoidler, saponinler, reçineler, uçucu yağlar ve salisilik asit içerir. Taze suyu viral siğilleri yok etmek için harikadır.



2

Kırlangıç Otu

Kırlangıç Otu

Bu bitkideki alkaloidler hücre çoğalmasını engeller ve antiviral özelliklere sahiptir. Yaygın siğillerin giderilmesinde çok faydalıdır. Çok aşındırıcı olduğu için çevreleyen cilde uygulamaktan kaçının. Genellikle iki veya üç hafta boyunca günde üç uygulama yeterlidir.



3

İncir Yaprağı

İncir Yaprağı

Topikal olarak uygulanan incir yaparğı, siğillerin yok edilmesine yardımcı olan antiviral bir etkiye sahiptir. Sıcak, ezilmiş bir yaprağı yerleştirmek de etkilidir.



4

Aloe Vera

Aloe Vera

Cilt lezyonlarına uygulanan jelin çift antiseptik ve yenileyici etkisi vardır. Aloe vera suyu lenfositleri aktive eder ve virüsler, bakteriler ve mantarlarla savaşmaya yardımcı olur.



5

Çay Ağacı veya Kekik Yağı

Çay Ağacı veya Kekik Yağı

Çay ağacı veya kekik gibi bazı uçucu yağlar, siğillere karşı çok yardımcı olan güçlü doğal antiseptikler olarak işlev görür. Kalın bir macun oluşturmak için bir damla saf esansiyel yağı biraz karbonat ile karıştırın. Daha sonra pamuklu çubuk veya bir parça pamuk ile siğillere uygulayın. Bir bandajla kapatın ve 20 dakika etki bekleyin. Bunu, siğil kaybolana kadar günde iki kez tekrarlayın.



6

C Vitamini

C Vitamini

Asidik pH'ı sayesinde C vitamini siğillerin giderilmesinde çok etkili olabilir. İdeal olanı, ezilmiş bir C vitamini tableti ve biraz su ile bir macun hazırlamaktır. Doğrudan etkilenen bölgeye uygulayın, 20 dakika etki etmesi için bırakın ve bu işlemi her gün tekrarlayın.



7

Limon

Limon

Limon suyu, siğillerin giderilmesine yardımcı olabilecek antiseptik ve antiviral özelliklere sahiptir. Direkt limon suyu uygulayabilirsiniz. Veya bir limon dilimini kabuğu alta gelecek şekilde bir tavada ısıtın. Kabuğun bir kısmı çok ısınmaya başlayınca biraz tuz koyun, etkilenen bölgeye uygulayın ve bir bandaj ile tutturun. Her uygulamada limonu değiştirerek işlemi 9 gün boyunca tekrarlayın.



8

Aspirin ve Yoğurt Cildin PH Dengesini Düzenler

Aspirin ve Yoğurt Cildin PH Dengesini Düzenler

Aspirin ve yoğurt karışımı cildinizi temizler ve cildin ph dengesini korur. üç adet aspirini toz haline getirin ve daha sonra 2 yemek kaşığı yoğurt ile aspirin tozunu karıştırın. karışımı siğillerin üzerine uygulayın ve 30 dakika bekletin. ardından sıcak suyla durulayın.



9

Turp

Turp

Tıpkı sarımsak gibi uygulanır ve biraz daha yavaş olsa da, kötü bir koku olmadan harika çalışır.



10

Karbonat ve Hindistan Cevizi Suyu Ölü Hücreleri Yok Eder

Karbonat ve Hindistan Cevizi Suyu Ölü Hücreleri Yok Eder

Bu karışım da sarımsak ve limon karışımı gibi antiviral özelliğe sahiptir, ölü hücreleri yok eder. 1 çorba kaşığı karbonatı ve 15 gram hindistancevizi suyunu kremsi bir hal alana kadar karıştırın. kremi siğilin üzerine sürün ve yaklaşık 5 dakika o bölgeye masaj yapın. 30 dakika beklettikten sonra yıkayın. siğil geçene kadar her gün uygulayabilirsiniz.



11

Elma Sirkesi

Elma Sirkesi

Bu ürün antiviral, antibakteriyel ve antifungal özellikleri ile öne çıkmaktadır. Yapmanız gereken şey bir pamuğu elma sirkesine batırmak ve etkilenen bölgeye sürmek.



12

Sarımsak

Sarımsak

Sarımsak tüketimi savunmayı arttırır ve doğal bir antibiyotik etkisi gösterir. Siğil üzerine lapa olarak uygulanan birkaç dilim sarımsak, onu yok etmeye yardımcı olur.



13

Aloe Vera ve Elma Sirkesi Antibiyotik Etkisine Sahiptir

Aloe Vera ve Elma Sirkesi Antibiyotik Etkisine Sahiptir

Aloe vera jeli antiviral ve antibiyotik özelliğe sahip olmasıyla bilinir. bu özellikler elma sirkesinin asidi ile birleşince siğillerin boyutlarının küçülmesi için etkili bir çözüm elde etmiş oluyorsunuz. 30 gram aloe vera ile 1 çorba kaşığı elma sirkesini karıştırın. karışımı siğillerin üstüne sürün ve öylece bırakın, durulamayın. bırakın ve durulamayın. bu yöntemi siğillerinizin geçtiğini göreceğiniz güne kadar her gün uygulayabilirsiniz.



14

Sarımsaklı Limon Mucizesi

Sarımsaklı Limon Mucizesi

Siğil tedavisinde olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayacak mucize karışım sarımsaklı limon… Sarımsağın antiviral etkisi ve limonun asidi birleşince ortaya onarıcı, zararsız ve doğal bir yöntem çıkıyor. sarımsak ve limon karışımı siğillerin yayılmasını önler, kurutur ve yok eder. bu yöntem için ihtiyacınız olan malzemeler; 1 diş sarımsak ve 10 ml limon suyudur. yapılışı; sarımsağı ezin ve limon suyu ile karıştırın. siğil üzerine uygulayın ve 40 dakika bekletin. ardından suyla yıkayın. bu yöntemi siğiller geçene kadar her gün uygulamanız gerekir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR