10.06.2020-16:42 (Son Güncelleme:29.03.2024-01:16)


1

Deniz, kum, güneş, eğlence, tatil kelimelerinin yeni anlamlar kazandığı yaz ayları hemen her kadının en sevdiği mevsimdir. Sıcak yaz günlerinde şıkır şıkır giyinip, takıp takıştıran kadınların en büyük problemi ise saçlarına verecekleri modellerdir. Kavurucu sıcaklarda saçlarınıza vereceğiniz modeller ile hem şık görünebilir hem de son derece rahat edebilirsiniz. Sizin için sıcak yaz günlerinde deneyebileceğiniz saç modellerini bir araya getirdik…



2

Ensede Atkuyruğu

Ensede Atkuyruğu

Ben sadelikten yanayım diyorsanız bu saç modeli sizin için biçilmiş kaftan. Ensenizde toplayacağınız düz ve yalın bir atkuyruğu modeli size hem şık hem de doğal bir güzellik katacak.



3

Romantik Kurdele

Romantik Kurdele

Saçınıza bir hareket katmak istiyorsanız kurdelelerden faydalanabilirsiniz. Güzelliğinize romantik bir hava da katabileceğiniz kurdeleleri yarım at kuyrukları ve örgülerinizde kullanabilirsiniz.



4

Viktoryen Topuz

Viktoryen Topuz

Hafifçe dalgalandırılıp gevşek bir şekilde ensenizde sabitleyeceğiniz viktoryen topuzlar tarzınıza cool bir hava katacak.



5

Maskülen Parlaklık

Maskülen Parlaklık

Geriye doğru tarayıp, ıslak bir ışıltılı vererek sabitlediğiniz saçlarınız girdiğiniz her ortamda farkınızı ortaya koymanızı sağlayacak. Parlak bitişli saç sabitleyiciler, ince uçlu bir tarak ve parmaklarınızdan yardım alarak bu saç modelini birkaç dakikada içerisinde yapabilirsiniz.



6

Asimetrik Örgüler

Asimetrik Örgüler

Bu saç modelinde yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Saçlarınızdan bir tutam alarak ince örgüler yaparak gelişi güzel noktalardan sabitleyerek orijinal bir görünüm elde edebilirsiniz.



7

Çabasız Topuz

Çabasız Topuz

Uzun veya kısa saç hiç fark etmez, sıfır çaba ile yapacağınız topuzlar ile dağınık ve umursamaz bir tavır bürünebilirsiniz. Tepeden topladığınız bu saç modeli için tel tokalardın desteğine ihtiyacınız yok; ne kadar dağınık o kadar iyi!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR