Shane Larkin'den, Cumhurbaşkan'ına Yanıt

Anadolu Efes’in rekortmen oyuncusu Shane Larkin, Gökhan German'la yaptığı röportajda Milli Takım forması giyme ihtimaliyle alakalı düşüncelerini söyledi.

19.12.2019-11:35 - (Son Güncelleme: 19.12.2019-11:26) Shane Larkin'den, Cumhurbaşkan'ına Yanıt

Cuhmurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Efes'te oynayan yıldız basketbolcu Shane Larkin hakkında, "Böylesine başarılı bir oyuncuyu Milli Takım’da görmek isteriz" sözlerini dile getirmişti. 

Larkin ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerine teşekkür mesajı paylaşarak yanıt vermişti.

Erdoğan'ın"seni Milli Takımın bir parçası olarak görmesiyle ile ilgili hislerin neler?' sorusuna yanıt veren Larkin, "İnanılmaz onur duydum. Televizyonda benimle ilgili çıkıp konuşması, adımı söylemesi ve beni Milli Takım’da görmek istediğini belirtmesi oldukça gurur verici bir durum. Bu kesinlikle üzerinde düşüneceğim bir konu. Duyduğum kadarıyla, Cumhurbaşkanı tüm spor dallarını seviyor, takip ediyor ve onun benimle ilgili düşünceleri, bana güvenmesi ve benim yeteneklerimle Milli Takıma katkı sağlayacağıma inanması büyük bir gurur. Bunun için gerçekten çok minnettarım. Bu olay sonrası arkadaşlarımı ve ailemi aradım. Ben, Amerika Birleşik Devletleri’nde yetiştim. Ohio eyaletinde Cincinnati adlı küçük bir şehirde büyüdüm ve sonrasında Orlando’ya taşındım. Bunlardan dolayı hayatımın hiçbir döneminde Türkiye’de profesyonel şekilde basketbol oynayacağımı ve sonrasında da o ülkenin Cumhurbaşkanı’nın benim hakkımda onur verici şeyler söyleyeceğini hiç düşünemezdim. Gerçekten çok özel bir andı. Daha önce de söylediğim gibi bu çok büyük bir gurur benim için ve ayrıca benim için daha iyi oynamaya, kendimi geliştirmeye motive eden bir durum." diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal