04.07.2020-09:20 (Son Güncelleme:29.03.2024-02:03)


1

Takım elbiseler, son birkaç sezonun yükselen trendleri arasında. Bu dönem oldukça iddialı parçalardan olan takım elbiseler hem iş hayatında hem de sokak modasında sık sık karşımıza çıkıyor. Hem ‘cool’ hem de şık görünmeyi sevenlerin tercih ettiği, ekoseli ve canlı renkler tercih ediliyor.



2

Oldukça moda olan takım elbiseleri yazın renklerine uyumlu hale geldi. İstediğiniz renklerdeki takım elbiseler sizi olduğunuzdan da şık gösterecek. Özellikle uzun pantolonlar ve yüksek topuklular daha uzun görünmenizde de yardımcı olacaktır.



3

Takım elbiselerin ceketlerini de elbiseleriniz üzerine kombinlemek da harika bir fikir olabilir. Bu sizin farklı bir hava yakalamanıza vesile olacaktır.



4

Her sene ayrı moda olan takım elbiseleri bu sene ekoseli modelleri fazlasıyla tercih edilecek gibi. Uzun ve çok düğmeli ceketler bu seninin favori parçalarından biridir.



5

Cigarette ve bol kesim pantolonlar ceket modasının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Takım olarak tercih etmediğiniz zamanlarda bol kesim renk renkli ceket pantolon takımları çoğu kadının tercihlerinden.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR