20.07.2022-08:11 (Son Güncelleme:17.10.2023-16:48)


1

Kimdir?

Kimdir?

Şeyma Subaşı, 2 Temmuz 1990 yılında Samsun'da dünyaya gözlerini açtı. 1.75 cm uzunluğunda olan ünlü isim sevenlerine kilosunu 50 olarak söylemişti. Şeyma Subaşı'nı ünlü yapan olay onun Miss Turkey yarışmasına katılması oldu. Bu güzellik yarışması sayesinde dikkatleri üzerine çeken Subaşı, yarışmaya katıldığında 16 yaşındaydı. Bu durumun ardından, Türkiye'nin önde gelen moda tasarımcıları Şeyma Subaşı'yı moda defilelerine davet etmeye başladı. Hal böyle olunca, eğitimi hakkında bir yol haritası çizmek isteyen Şeyma Subaşı, lisans eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Moda Tasarım bölümünde okudu. Şeyma Subaşı, üniversiteden mezun olduktan sonra ekranların tanınan isimlerinden olan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Var Mısın Yok Musun? isimli yarışma programına katıldı ve ününü katladı.



2

Şeyma Subaşı Türk takipçilerini aşağıladı

Şeyma Subaşı Türk takipçilerini aşağıladı

Acun Ilıcalı'nın evli olduğu dönem ünlü televizyoncu ile yasak aşak yaşayan ve bir kız çocuğu dünyaya getiren Şeyma Subaşı, Acun boşanır boşanmaz evlenmişti. Kısa bir süre sonra Acun'dan da ayrılan Subaşı, o dönem aldığı yüklü nafaka ile gündem olmuştu. Kızının velayetini Acun'a bırakan Subaşı, kendini yurt dışına atmış ve Mısırlı sevgilisi ile dolu dizgin bir aşk yaşamıştı. İkili geçtiğimiz yaz başında şahane bir düğünle evlendiler ancak mutlukluk uzun süremdi. Subaşı yine boşandı ve Türkiye'ye döndü. Paylaşımlarına hız veren Subaşı'ya bir takipçisi postlarına Trükçe yorumlar yazar mısın? eleştirisinde bulundu. Subaşı ise Türkçe'yi cool bulmadığını söylerek büyük tepki çekti.



3

İş hayatı

İş hayatı

16 yaşından beri yerli ve yabancı birçok tasarımcının moda defilelerine ve lansmanlarına katılan Şeyma Subaşı, 2014 yılında kendi moda markasını kurdu ve bu markanın ilk defilesini İstanbul Mercedes-Benz Fashion Week isimli etkinlikte gerçekleştirdi. 2017'de It-Is Ok isminde bir mobil uygulama çıkartan Şeyma Subaşı, bu programın Safiye Nur Şimşek adındaki bir kişiye ait olması nedeniyle iki yıl boyunca bir dava ile uğraşmış, daha sonra davayı ve mobil uygulamanın haklarını kaybetmiştir.



4

Miss Turkey yarışması

Miss Turkey yarışması

Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımda Allah'a inanmayı tercih ediyorum ve iyi bir insan olmak istiyorum dedi.



5

Eski fotoğrafı

Eski fotoğrafı

Subaşı'nın eski fotoğrafları ortaya çıktı.



6

Farklılığı dikkat çekti

Farklılığı dikkat çekti

Resmen her gün gördüğümüz Şeyma Subaşı değil de bambaşka bir insan gibi. Konuşması, gülüşü, hareketleri çok farklı.



7

Acun Ilıcalı ile olan birlikteliği

Acun Ilıcalı ile olan birlikteliği

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile bir dönem beraberlik yaşamıştı. Bu birliktelikten de çiftin Melisa isimli bir kız çocukları oldu.



8

Kızını paylaştı

Kızını paylaştı

Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa ile kek yapmaya çalışırken ki halleri sosyal medyada alay konusu oldu. İddialara göre Acun buna dayanamayıp kızını eski eşe göstermeyeceği söyleniyor. Henüz resmi bir açıklama gelmedi.



9

Sevgilisi kim?

Sevgilisi kim?

Şeyma Subaşı, Instagram'daki paylaşımları kadar özel hayatıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Şeyma Subaşı 2018'de Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından aynı yıl İtalyan DJ Guido Senia ile ilişki yaşadı. Bu ilişki Ağustos 2020'de son buldu. Şeyma Subaşı 2021 yılının başında ise Mısırlı zengin yatırımcı Mohammed Al Saloussi ile ilişki yaşamaya başladı. Fakat bir süre önce ayrıldılar. Şuan hayatında kimsenin olmadığı biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr