19.11.2019-10:55 (Son Güncelleme:25.04.2024-13:29)


1

Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından Instagram'da cesur paylaşımlarını artıran sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, paylaşımına bir yenisini daha ekledi.



2

Kitap çıkarmasıyla eleştiri oklarının hedefi olan ünlü fenomen Subaşı, geçtiğimiz gün Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yine adından söz ettirdi.



3

Subaşı, direk dansı yaptığı an çekilen fotoğrafına 'Limitations only exist if you let them (Sınırlamalar sadece izin verdiğiniz takdirde mevcuttur.)' notunu ekledi.



4

Sevgilisi ile yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Subaşı'nın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.



5

Instagram'ı çok aktif bir şekilde kullanan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz akşam direk dansı yaptığı anları takipçileri ile paylaştı.



6

Instagram'dan sonra Youtube'da el atan Şeyma Subaşı, direk dansı yaptığı paylaşımına 'Flash Flash Şeyma Subaşı direk dansı yaptı iste o görüntüler... Ama ' direk ' hahahahah' notunu ekledi.



7

Şeyma Subaşı'nın direk dansı yaptığı anlar sosyal medyada büyük ses getirirken beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.



8

Sosyal medya kullanıcıları, direk dansı yapan Şeyma Subaşı'nın paylaşımına 'Aferin sana ya', 'Sizin gibileri neden ti ye alsın ki zaten? Ondaki imkan sizde olsa anasını ağlatırsınız ortalığın pespaye pespaye yorumlar' ve 'Bir an düşeceksin sandım' gibi yorumlarda bulundu.



9

Geçtiğimiz günlerde YouTube kanalının çekimleri için bornoz ile kamera karşısına geçen Şeyma Subaşı, hakkında çıkan frikik haberlerini tiye aldı. Kitap çıkardığı haberleri ile gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde YouTube kanalından New York ve Miami tatilleriyle ilgili bir video paylaşmıştı.



10

Kamera karşısına bornoz ile geçen Şeyma Subaşı, bağdaş yapmaya çalıştığı an frikik vermekten son anda kurtuldu. Şeyma Subaşı hakkında çıkan 'Frikik vermekten son anda kurtuldu' haberlerini tiye aldığı bir paylaşımda bulundu.



11

Subaşı, Instagram hesabının hikaye bölümünden 'Bornozuyla video çeken Şeyma Subaşı az kalsın frikik veriyordu. Arkadaşlar frikiğe gerek yon zaten yeterince sınırları zorluyorum diye düşünüyorum' paylaşımını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr