18.07.2020-10:00 (Son Güncelleme:28.03.2024-23:35)


1

Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu kimdir? Seyfi Dursunoğlu kaç yaşında ve Seyfi Dursunoğlu neden öldü? gibi sorular merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki, Seyfi Dursunoğlu (Huysuz Virjin) kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? sorularının yanıtı haberimizde.



2

87 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu'nun ölümü sevenlerini derinden sarstı. Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu kimdir? Seyfi Dursunoğlu kaç yaşında ve Seyfi Dursunoğlu neden öldü? gibi sorular merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki, Seyfi Dursunoğlu (Huysuz Virjin) kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? İşte yanıtı...



3

SEYFİ DURSUNOĞLU (HUYSUZ VİRJİN) KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ?

SEYFİ DURSUNOĞLU (HUYSUZ VİRJİN) KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ?

Türk drag queen, şarkıcı ve sunucu olan Seyfi Dursunoğlu, 1 Ekim 1932 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 5 yaşından sonra ailesiyle birlikte İstanbul'a gelen Seyfi Dursunoğlu, babasının ricasını kırmadı ve Heybeliada Askeri Deniz Lisesinde yatılı olarak eğitim almaya başladı.



4

Heybeliada Askeri Deniz Lisesinden ayrılan Seyfi Dursunoğlu, Boğaziçi Lisesinden mezun olmasının ardından üniversite eğitimine İngiliz Filoloji’sinde başladı ancak maddi sorunlar yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldı.



5

Tuzla ve Hadımköy’de yedek subay olarak askerliğini tamamlayan usta sanatçı daha sonra 18 sene SSK'da memur olarak görev aldı. 1970'li yıllarda Huysuz Virjin olarak gösteri dünyasında yer edinen Dursunoğlu, memuriyeti bıraktı.



6

İlk olarak küçük çaplı kulüplerde sahne alan Dursunoğlu'nun namının yayılmasının ardından büyük kulüplerden teklif geldi. 2012 yılında Show TV'de Huysuz'la Dans Eder misin? programı, yine aynı sene Star TV'de Benzemez Kimse Sana programında jüri koltuğunda oturdu.



7

SEYFİ DURSUNOĞLU (HUYSUZ VİRJİN) NEDEN ÖLDÜ?

SEYFİ DURSUNOĞLU (HUYSUZ VİRJİN) NEDEN ÖLDÜ?

15 gün boyunda hastanede tedavi görmesinin ardından hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu'nun doktoru Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, 'KOAH hastası olan ve aynı zamanda 15 gündür hastanemizde pnömoni (zatürre) tedavisi gören değerli sanatçımız Seyfi Dursunoğlu'nu maalesef bugün saat 16.45'te kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, tüm sanat camiasına ve sevenlerine sabır diliyoruz' açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr