Uluslararası Uçuşlar Ne Zaman Başlayacak?

Covid-19 salgını sonrası aşamalı bir şekilde normalleşmeye gidilecek Türkiye’de uluslararası uçuşların ne zaman başlayacağı ediliyor. İşte ayrıntılar...

13.05.2020-17:53 - (Son Güncelleme: 13.05.2020-17:58) Uluslararası Uçuşlar Ne Zaman Başlayacak?

Covid-19 salgını sonrası aşamalı bir şekilde normalleşmeye gidilecek Türkiye’de uluslararası uçuşların ne zaman başlayacağı ediliyor. İşte ayrıntılar...

THY, ülkemizde coronavirüs görülmesinin ardından iç hat uçuşlarını 20 Mayıs’a, dış hat uçuşlarını da 28 Mayıs'a dek askıya almıştı. Normalleşme planları doğrultusunda THY yeni bir uçuş planı hazırladı.

Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarını içeren uçuş planında, THY dış hat uçuşlarını aşamalı bir şekilde başlatacağı görülüyor. Yasak sonrası ilk aşamada uçuşların yüzde 60'nın gerçekleşeceği öngörülüyor.

HANGİ ÜLKELERE SEFER DÜZENLENECEK?

Plana göre haziran ayında yurt dışına 19 ülkeye 23 noktada haftalık 75 frekans uçuş icra edilecek. Bu yerler ise Kanada Toronto, Kazakistan Almatı, Afganistan Kabil, Japonya Tokyo, Çin Şanghay, Güney Kore Seul, Singapur, Danimarka Kopenhag, İsveç Stockholm, Norveç Oslo, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Düsseldorf ve Münih, Avusturya Viyana, Hollanda Amsterdam, Belçika Brüksel, Beyaz Rusya Minsk, Gürcistan Tiflis, Lübnan Beyrut, Kuveyt ve İsrail Tel-Aviv.

UÇUŞLAR KADEMELİ BAŞLAYACAK

Aşamalı bir şekilde uçuşlarını artıracak olan THY, temmuz ayında 74 ülke ve 103 noktaya haftalık 572 frekans, ağustosta ise 98 ülke 160 noktaya 937 frekans uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal