THY'den Sağlık Çalışanlarına Yüzde 40 İndirim

THY, coronavirüs salgınında fedakar bir şekilde en önde mücadele eden sağlık personeline özel bir kampanya başlattı. Bu kapsamda THY sağlık personeli için biletlere yüzde 40 indirim yapacağını duyurdu.

08.06.2020-12:27 - (Son Güncelleme: 08.06.2020-12:26) THY'den Sağlık Çalışanlarına Yüzde 40 İndirim

Sağlık personeline özel bir kampanya başlatan THY ile bütün sağlık personelleri dünyanın yüzde 40 indirimli bilet alabilecek.

Türk Hava Yolları’nın bütün uçuşlarında ve bütün bilet türlerinde geçerli olacak kampanya çerçevesinde sağlık personeli beraberlerinde uçacak 3 kişi için de indirimli bilet alabilecek.

8 HAZİRAN - 1 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA SATIN ALACAKLARI BİLETLERDE GEÇERLİ

İndirim için sağlık personellerinin 18 Temmuz’a dek THY internet sitesi üzerinden kampanya sayfasından kayıt yapmaları gerekiyor.

Kampanya kapsamında sağlık personeli 8 Haziran ve 1 Ağustos arasında alacakları biletlerle 8 Haziran 2020 – 31 Mayıs 2021 arasında yüzde 40 indirimli uçacak.

Konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir paylaşımda bulunan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Covid-19 salgınıyla kahramanca mücadele eden sağlık çalışanları sayesinde yeniden gökyüzünde, sizinleyiz. Türk Hava Yolları olarak bu fedakarlığa, onlara özel bir kampanya ile teşekkür etmek istedik. Bugün itibarıyla tüm sağlık çalışanları için %40 indirim kampanyası başlattık" sözlerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal