Komoro Nereye Gidilmeli?

Komoro (Nagano Eyaleti), Japonya'nın en ünlü yaz tatil merkezi olan Karuizawa'dan 20 dakikalık yerel tren yolculuğu mesafesindedir.

08.07.2020-11:11 - (Son Güncelleme: 08.07.2020-11:09) Komoro Nereye Gidilmeli?

Sahneyi çalan komşusuyla aynı serinletici iklimin yanı sıra, Komoro'nun hareketli alışveriş kalabalıkları ve yoğun otobüs turları olmaması, ziyaretçilere güzel dağ manzaralarını, tarihi kale kalıntılarını, kaplıca banyolarını ve büyüleyici uçurumun yüz Nunobiki Tapınağı. Kış aylarında, bölgenin üst yamaçları karla kaplanır ve yerel ticaret kayak sezonu için vites değiştirir.

Kaikoen Bahçesi

lkbaharda çarpıcı kiraz çiçeği ve sonbaharda akçaağaç ağaç yaprakları olan Kaikoen'e ulaşmak için demiryolu hattı üzerinden köprüyü geçin. Kaikoen, 16. yüzyılda inşa edilmiş ve Meiji Restorasyonundan sonra yıkılmış olan Komoro Kalesi'nin kalıntılarını barındırır - Japonya'daki diğer birçok kale gibi. Kalenin tabanındaki muazzam taşları hala görebilirsiniz ve orijinal kapılardan ikisi hala hayatta. San-no-mon kapısı parkın girişinde, Ote-mon ise demiryolu hattının diğer tarafında kendi küçük, hoş parkında duruyor.

Karthala Dağı

Aktif bir yanardağın yerini ziyaret etmekten daha ilginç olabilir ve buradaki en büyüklerden biri (7,746 ft)! Ngazidja Adası'nın güney kesiminde yer alır. Mt. Komor Adaları'nın başkenti Moroni'de bulunan Karthala, aktif yanardağa ev sahipliği yapıyor ve aynı şeyi görmek için üzerine yürüyor, zenginleştirici bir deneyim sağlayacak bu yer, zarif kuş gözlemciliği için de popülerdir.

Moheli

Biyolojik çeşitlilik ve doğal ekosistemler söz konusu olduğunda burası favori bir mekandır. Tüm adalar arasında Moheli, çeşitli vahşi yaşamı ile ünlüdür. Buradaki plajlarda, diğer endemik kuş türlerinin yanı sıra kaplumbağalar da görülebilir. Parc Marin de Mohéli, korunan bir bölgedir ve çeşitli hayvanlara, sürüngenlere ev sahipliği yapar. Bir deniz kaplumbağası yuvalama yeri olan Moheli'deki bir köy olan Itsamia, dünyanın farklı bölgelerinde turistleri cezbetmektedir. Bu ormanda dünyanın en ikonik meyve sopasını görebilirsiniz.

Komoro Nereye Gidilmeli; Lac Satış

Lac Sale, Grande Comoros sitesine ilk bakışta, bunun bir krater kadar iyi olduğunu düşünebiliriz. Bu. Bu yer genellikle kutsal bir yer olarak adlandırılır. Bu site doğal, sıcak sülfürik yayları ile popülerdir.

Moroni

Komorların başkenti olan bu şehir Komor Adaları'nın Svahili şehridir. Şehir, hükümet binaları vb. gibi eski Cuma Camii veya Badjanani Camii gibi tüm önemli yerlere ev sahipliği yapmaktadır, karmaşık taş mimarisi her yerden bu ibadet yerini turistlere çekmektedir. Şehir eski ve klasiktir, geçmişini oldukça iyi yansıtır.

Mahore / Mayotte

Bu ada, Fransız mimarisi olarak da adlandırılır, çünkü etkisi mimaride iyi fark edilebilir. Bu adanın eşsiz satış noktası beyaz kumlu açık plajlar ve tüplü dalıştır. Tüplü dalış, Mayotte'de uygun bir seçenek olabilir, çünkü tüm tüplü dalgıçlar, dalış deneyimini unutulmaz kılan bir dizi su canlı yaban hayatı ve parlak mercan resiflerini görebilmektedir.

Anjouan

Nzwani olarak da bilinen Komor adalarının en cazibelisi olduğu söyleniyor. Anjouan, Komorlar'ı 'Parfüm Adası' olarak markalaştırmaktan kısmen sorumludur. Hava karanfil aroması ve 'ylang ylang' çiçeği kokar. Bunlar uçucu yağlar yapmak için kullanılır ve Komorları, vanilya ve baharatın en büyük ihracatçılarından biri haline getirir. Gerçekten esrarengiz ve ilgi çekici bir yerdir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal