Kışın Kamp Yapılacak Yerler

Kış aylarından doğal güzellikler ile iç içe kamp yaparak tatil yapmak isteyenler için Türkiye'de gidebileceğiniz en güzel kış kampı alanları.

01.02.2020-21:16 - (Son Güncelleme: 01.02.2020-21:14) Kışın Kamp Yapılacak Yerler


Kış aylarından doğal güzellikler ile iç içe kamp yaparak tatil yapmak isteyenler için Türkiye'de gidebileceğiniz en güzel kış kampı alanları.

1-Ilgaz Dağı - Kastamonu

Kışın en çok tercih edilen kayak merkezlerinden biri olan Batı Karadenizin en yüksek dağı olan Ilgaz Dağında serbest bir şekilde kamp kurabilir.

2-Yenice Ormanları - Karabük

Barındırdığı yaban hayatı ve bitki çeşitliliğiyle 1999 yılında Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından "Acil Korunması Gereken Yer" ilan edilen Yenice Ormanları Karabük şehrinin Safranbolu evlerinden sonra en çok ilgi çeken yeri.

3-Kapadokya - Nevşehir

Güvercinlik Vadisi ile Aşk Vadisi kamp alanları ile dünyanın her yerinden insanın geldiği peribacalarıyla meşhur Kapadokyada kamp yapabilirsiniz.

4-Kaz Dağları - Çanakkale

Efsanelere konu olan Kaz Dağı huzurla dinlenmek için tercih edebilirsiniz.

5-Bozdağ - İzmir

İzmir'in Ödemiş ilçesinde yer alan trekking, yamaç paraşütü ve dağcıların gözdesi olan Bozdağ kamp yapmak için güzel bir adres olabilir.

6-Aladağlar - Niğde

Elliden fazla zirvesiyle meşhur olan Aladağlar'da en yüksek zirvesine sahip Kızılkaya, yılın yaklaşık 9 ayı karla kaplanmaktadır.

7-Yedigöller - Bolu

Milli park statüsüne sahip Yedigöller'de Deringöl, Büyükgöl, Sazlıgöl, İncegöl, Nazlıgöl, Seringöl ve Küçükgöl olmak üzere 7 adet göl bulunuyor. Doğal güzellikleri ile kamp yapmak için güzel bir yer.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal