İtalya Milano ve Com Gölü

Rengarenk sokakları, hoş mimarisi ve yemekleriyle dikkat çeken Milano, Com Gölü’nün ortaya koyduğu yeşil ve mavinin birleşimini yansıtmaktadır. Daha çok balayı yapmak isteyenler için mükemmel bir tercih olacaktır.

07.07.2020-17:12 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-17:11) İtalya Milano ve Com Gölü

İtalya Milano ve Com Gölü: İsviçre'ye yakın olan bu göl yükselen dağ görüntüsüyle Alpler'in en güzel manzaralarını sunmaktadır. Aynı zamanda bu göl buzul bir nitelik taşımaktadır. Uçaktan bakıldığında uzaktan Y harfini göstermektedir.

Kullanılma Amacı

Roma dönemine götürülen geçmişiyle beraber kişilerin dinlenme ve konaklama yeri olarak dikkat çekmektedir. Günümüzde ise göl çevresinde bulunan insanların evleri sayesinde popülerlik kazanmıştır. Yerli ve yabancı turist akınına uğramaktadır.

Sokakları

Orman ve gölün içerisine yapılan gösterişli villalar bu doğa harikasının mimari aşamasını oluşturmaktadır. Aynı zamanda klasik ve modern tarzın birleşmesiyle ortaya farklı bir bakış açısı çıkmıştır. Rengarenk sokakları ve dükkanlarıyla alışveriş yapılabilecek en hoş yerlerden biridir. Aynı zamanda geniş göl manzarası doğa fotoğrafçıları için harika bir detay olacaktır.

Com Gölü Yeme İçme

İtalya Milano Ve Com Gölü: Pizza ve pizzadan yapılmış sandviç ekmekler günü kurtaran besinler olacaktır. Aynı zamanda çeşitli baharat ve sosların burada popüler olduğunu söyleyebiliriz. Makarna ve türevleri de yenilebilecek diğer alternatifler arasında bulunuyor. Aynı zamanda  taze çıkan balık ve deniz ürünleri göl manzarasıyla birleşince harika bir akşam yemeği sunmaktadır.

Com' da Alışveriş

Birçok büyük mağazanın aksine el işi yapılan sanatların tercih edilmesi daha hoş olacaktır. Renkli sokaklar boyunca açılan tezgahları gezerek çeşitli hediyelik eşya ve seramik bulabilirsiniz.

Gezilecek Yerler

Com Katedrali, gölün en bilinen dini yapılarından biri olarak dikkat çekmektedir. Mimariye ve inanışlara düşkün olanlar mutlaka buraya gelerek katedrali ziyaret etmelidir. Bellagio ise en pahalı ve popüler yerlerden biridir. Otelleri, villaları ve pahalı lokantalarıyla yerli yabancı birçok turistin odak noktası olmuştur. İtalya Milano Ve Com Gölü: Tremezzo ise gölün çevresinde yer alan en sakin ve sessiz kasabalardan biridir. Uygun fiyatlı lokantaları ve hoş kasabasıyla güzel bir geçirmek için uygun koşulları sunmaktadır. İnsanlardan kaçıp yalnız kalmak istiyorsanız mutlaka buraya uğramalısınız. Varenna ise en güzel bahçe ve villalara sahip bir yer olarak dikkat çekmektedir. Yeşim ve mavinin buluştuğu harika bir göl manzarası eşliğinde hoş bahçesi olan evlerde kalmak güzel bir tercih olacaktır. Menaggio daha çok doğa yürüyüşü, trekking ve çeşitli göl faaliyetlerine olanak tanıyan bu yer yüzmek için de uygun sıcaklığı içerisinde barındırmaktadır. Plajlara gidip serinleyerek akşama doğru gün batımını izleyebilirsiniz. Diğer şehirlere oranla daha çok aktivitenin yapıldığı bir yer olması sebebiyle herkesin görüp gezmesi gereken önemli noktalardan biridir.

İklimi

Tropikal iklim kuşaklarına uyum sağlayan Akdeniz iklimi dönem boyunca göl üzerinde hakimdir. Aynı zamanda oluşan iklime göre birçok bitki ve ürün yetişmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal