Gine Bissau Nereye Gidilmeli?

Zayıf insan hakları kaydı ve siyasi istikrarsızlıkların geniş repertuarıyla uzun zamandır (hiçbir başkan burada bağımsızlıktan bu yana beş yıllık bir dönemi tamamlamayı başaramadı!), Bugün Gine-Bissau aslında çok daha dostane bir yerdir.

07.07.2020-16:00 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-15:58) Gine Bissau Nereye Gidilmeli?

Yep, doğuda Müslüman Gabu'nun çöl sırtlarından sonra batıda ise Bissau'nun başkentidir. Liman taraflarına doğru, ülkenin şempanzeleri ve savanaları, yağmur ormanları, nehirler, sömürge mimarisini görmeniz mümkündür.

Gine Bissau Nereye Gidilmeli; Takımadalarda Kamp Yapın

Bu harika yer oldukça zengindir ve gezinizi daha unutulmaz bir hale getiren sayısız takımadalarla doludur. Manzaralar ve asla unutamayacağınız yerel doğal güzelliklerin çarpıcı manzaralarına sahip olabileceğiniz takımadalarda kamplara gidin.

Orango Ulusal Parkı'nı ziyaret edin

Yaban hayatı, çarpıcı kuş ve hayvan türlerini izlemeyi ve görmeyi seviyorsanız, bu muhteşem milli parkı ziyaret etmelisiniz. Batı Afrika'da bulunan bu muhteşem yer, sizi delirtecek bir dizi hayvan ve kuş türüne sahip olacaktır. Her yerde dolaşan devasa ve aktif şempanzeleri izleyebileceğiniz bu harika ve güzel milli parkı ziyaret etmelisiniz.

Sallanan Karnavalda Dans Edin

Sokaklarda dans edin, bu muhteşem Afrika yerinin kültürel çeşitliliğini ve ihtişamını izleyin ve bu güzel yere aşık olun. Çeşitli yerlerin kültürel çeşitliliğinin ve festivallerinin tadını çıkarmayı seven eğlenceli ve sevgi dolu bir insansanız, bu nefes kesen yeri ziyaret etmeli ve unutulmaz bir deneyime sahip olmalısınız.

Sahil Yürüyüşüne Çıkın

Bu çarpıcı ada çifti, ziyaret etmeyi hayal ettiğiniz bazı büyüleyici ve serin plajlara sahiptir. Bu harika adaların nefes kesen, güzel ve doğal suları bu yere aşık olmanızı sağlayacaktır. Gece geç saatlerde eşinizle Sao Domingos plajlarında bir yürüyüş size aromatik ve hoş bir deneyim yaşatacaktır.

Bissau'yu Ziyaret Edin

Gine Bissau'nun bu muhteşem başkenti şaşırtıcı ve dinamiktir, size hiçbir şey bu kadar büyük bir sevinç ve eğlence veremez. Yolculuğunuzun güzel bir gününde, renkli Bissau şehrini keşfedin ve en çarpıcı kahve barlarını, serin Akdeniz tarzı sokakları, muhteşem vintage tarzı evleri ziyaret etmenin tüm göz kamaştırıcı deneyimlerini yaşayın. Sadece bu harika yerin sokaklarında dolaşmak bile sizi mutlu etmeye yetecektir.

Artissal

Ziyaretçilere Papel halkının geleneklerini tanıtan ilham verici bir topluluk projesidir. Papel erkeklerinin büyük derme çatma tezgahlarda yaptıkları sembolik dokular olan Pano de pente, çeşitli tören ve ritüellerde kullanılıyor. Yerel atölyelere ziyaret ayarlanabilir ve burayı keşfede bilirsiniz.

Buba Doğa Koruma Alanı

Buba ve Corubal Nehirleri arasında yer alan bu 890 metrekarelik park, Gine-Bissau'daki en büyük sulak alan rezervidir. Acı kuşların ortasında (burada tahmini 250 tür vardır) sabahın erken saatlerinde sakin sularda kano yapmak için buraya geldiğinize değecektir. Oturabileceğiniz, manzarayı takdir edebileceğiniz ve göze çarpan manzaraları görebileceğiniz bir gözlem direği vardır. Parkta ayrıca Afrika bufaloları, ceylanlar, sırtlanlar, beyaz suaygırları ve timsahlarda vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal