Gambiya Nereye Gidilir?

Gambiya'yı ilk kez mi ziyaret ediyorsunuz? Tatilinizden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak için yapabileceğiniz birçok harika şey var. Gambiya'nın birinci sınıf kuş gözlemciliğine, altın kumlu plajlarına ya da bulaşıcı kültürüne ve canlı atmosferine kendinizi kaptırmak için dışarı çıkın.

07.07.2020-15:55 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-15:49) Gambiya Nereye Gidilir?

Anakara Afrika'nın en küçük ülkesi olsa da, Gambiya, kıtadaki en heyecan verici ve çeşitli destinasyonlardan biri olmayı vaat ederek cazibe merkezleri açısından oldukça büyüktür. Gambiya'daki vahşi yaşam deneyimleri sınırsızdır, bu da onu doğal dünyayla yeniden bağlantı kurmak isteyenler için mükemmel bir tatil yeri haline getirir.

Bozulmamış Bir Plajda Rahatlayın

Birçok tatilci plaj molası için Kanarya Adaları'na veya Karayipler'e akın ederken, Gambiya güneşe, kuma ve denize eşi benzeri görülmemiş bir erişim sunar; genellikle otelinizden sadece birkaç adım uzaklıktadır.

Gambiya'nın Doğa Rezervlerinde Vahşi Yaşamla Tanışın

Gambiya'ya tatillerde dürbünü ile gezenler için harika bir vahşi yaşam tespit etme fırsatları sunacaktır. Abuko Tabiatı Koruma Alanı ve Kachikally Timsah Havuzu da dahil olmak üzere ülke çapında çok sayıda doğal yaşam alanı bulunmaktadır. Yeşil Vervet maymunları, otel arazilerinde ortak bir alandadır.

Banjul Keşfi

Gambiya'nın başkenti Banjul'u ziyaret etmek, Afrika maceranıza biraz tarih ve kültür katacak.

Kış Güneşini İçinize Çekin

Birleşik Krallık kış boyunca, Gambiya kesintisiz güneş ışığının tadını çıkarır ve bir D vitamini dozu umanlar için ideal kış güneşi kaçamağı vaat eder. Kasım-Mayıs ayları neredeyse sıfır yağış ve 30'lara kadar yükselen sıcaklıklarla en iyi hava koşullarını sağlar.

Yerel Bir Pazarı Ziyaret Edin

Gambiya, günlük Gambiya yaşamı hakkında büyük bir fikir edinmenin yanı sıra eve getirmek için bazı hediyelik eşyalar satın alma fırsatı sunan çeşitli hareketli pazarlara ev sahipliği yapıyor.

 Gambiya Nehri'nde Gezintiye Çıkın

Gambiya'daki tatiller, popüler 4x4 turları da dahil olmak üzere ziyaretçilere çeşitli geziler ve deneyimler sunuyor. Daha rahat bir gün için, yerel balıkçılara ve su kuşlarına tanıklık edebileceğiniz bir pirogue üzerinde Gambiya Nehri boyunca yüzmenin tadını çıkarın.

Gambiya’yı Ziyaret Etmek

Yaz sezonu geldiğinde, tipik bir tatilci Kanarya Adaları'nın plajlarına, İspanya'nın güneyine veya Karayiplere akın eder. Ne yazık ki herkes aynı fikre sahip ve bu genellikle kalabalık plajlara ve tatil yerlerine neden oluyor. Gambiya'da, plaja neredeyse tamamen kendiniz sahip olmak olağandışı değildir. Ülkenin yıl boyunca güneş ışığına sahip olduğu göz önüne alındığında, kum, güneş ve denize doymak için en yoğun aylara kadar beklemeye gerek yok. Bazıları için sürpriz olabilir, ancak Gambiya, İngiltere ile aynı saat diliminde çalışır. Buda, jet lag ile savaşırken tatilinizden bir iki gün kaybetmemenizi sağlar. Buna ek olarak, sadece altı saatlik bir uçuş süresi, İngiltere'de kahvaltının tadını çıkarmanıza ve öğleden sonraya kadar bir içki ile havuz kenarında oturmanıza izin verecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal