Filipinler Turu

3 ana kara parçası ve 7641 adacıktan oluşan Filipinler, Güneydoğu Asya’da konumlanan bir ülkedir. Pasifik Deprem Kuşağı’nda yer alan Filipinler, depreme ve tropik fırtınalara açık bir ülkedir.

22.06.2020-15:37 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-15:35) Filipinler Turu

Mayon, Taal gibi aktif yanardağlarında bulunduğu ülke de, jeolojik altyapısından dolayı dünyanın ikinci büyük jeotermal enerji üretici konumunda yerini almıştır. 7000’den fazla adasıyla gezip görülecek çok yeri olan Filipinler Turu, doğanın tadını çıkarabileceğiniz bir gezi olacaktır.

Siquijor Adası: Turistlerin en çok beğendikleri yerlerden biri olan Siquijor Adası, size sunduğu doğal güzellikleriyle büyüleyecektir. Ocak sonlarında gittiğinizde ateş böceklerinin ışık gösterilerine de şahit olabileceğiniz bu güzel anlar, turistlerin en çok ilgi gösterdikleri olaylardan biridir.

Sagada: Sagada doğal güzellikleri, mağaraları, şelaleleriyle ilgi çekici bir yer olmaya devam ediyor. Igarot kabilesinin de burada yaşadığı bu kasabayı bir rehber eşliğinde gezmek daha mantıklı olur. Özellikle mağaraların bir tur rehberi ile birlikte gezilmesi tavsiye edilir.

Coron: Kayangan Lake gölü ve batık gemilerle ünlüdür. Dünyanın en iyi 10 dalış yerlerinden biri olarak da seçilmiştir.  12 Japon gemisinin batırıldığı koyda batık gemilere dalış yapabilirsiniz. Karada bulunan güzelliklerinin yanı sıra denizin altında da barındırdığı güzelliklerle güzel bir tatil yapabilirsiniz.

Palawan Adası: Birbirinden güzel plajları, milli parkları ve ormanlarıyla en gözde adalardan biridir. Kelebekler Bahçesi ve Palawan Müzesi’ni ziyaret edebilir, Palawan Wildlife Rescue & Conservation Center turlarıyla birlikte timsahları görmeye gidebilirsiniz. Adanın başkenti Puerto Princesa’da bulunan en büyük yeraltı nehirini de görmeye gidebilirsiniz. 8.2 kilometrelik alana kadar girebileceğiniz yeraltı nehir turu görülmeyi hak eden bir yerdir.

El Nido: Hükümet tarafından korunan ada, kireç taşlarından meydana gelmiş adalarıyla dikkat çeker. Zamanla kireç taşlarının aşınması ve taşınması mağaraların, gizli koyların oluşumuna neden olmuştur. Birbirinden güzel koyları ve lagünleri ziyaret etmek için tekne turlarına katılabilir, dalışlar yapabilirsiniz. Denizaltı yaşamıyla da olağanüstü bir güzelliğe sahip olan ada da dalış yapmak inanılmaz keyifli bir aktivitedir. Mercanların arasında farklı farklı balıklarla birlikte harika anlar yaşayacaksınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal