Endülüs Turu

Endülüs, balayı çiftleri için İspanya'da mükemmel bir yerdir. Burada büyüleyici deniz sularında ve kumda harika bir zaman geçirebilirsiniz. Tepelerin en iyi inziva köşelerini keşfedebilirsiniz.

07.07.2020-14:48 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-14:46) Endülüs Turu

Endülüs Turu yaparken büyüleyici uzak köyleri görmeyi gidebilirsiniz. Doñana ve Sierra de Aracena'daki doğal sulak alanları görmeyi unutmayın. Endülüs'deyken tarihi, doğal Alpujarras Dağları'nın manzarasına bayılacaksınız.

Ayrıca Endülüs büyüleyici mimarisi ve sanatı ile dünyaca ünlüdür. Burada çeşitli simge ve yapıları keşfedin. Bu İspanyol şehrinde Sagrada Familia kilisesini de ziyaret etmeyi unutmayın. Barselona'nın tarih müzesi MUHBA'yı ve Çeşitli Roma arkeolojik alanlarını keşfetmenin tadını çıkarabilirsiniz. Bu turistik yerde kolayca bulabileceğiniz canlı pazarlarda alışveriş yapabilirsiniz. Geceleri canlı müzik dinleyip, gündüzleri plajlarda eğlenebilirsiniz. Ayrıca 2000 yıllık etkileyici mimariye mutlaka göz atın.

Toledo

Bir tepenin üzerinde yer alan antik bir ilginç şehir olan Toledo'yu ziyaret ettiğinizden emin olun, burası size keşfedilecek muhteşem bir yerler sunuyor. Toledo'nun yüksek ve duvarlı konumu, dibinde nehir ve tepesinde kale ile onu keşfetmek için büyüleyici bir yer haline gelmiştir. Arnavut kaldırımlı sokaklarda yürüyün, muhteşem antik duvarlara bakın ve burada lezzetli yemekler yiyin. Bu şehirde güzel kiliseleri, camileri, muhteşem sinagogları ve seçkin müzeleri ziyaret edin.

Tenerife

Endülüs Turu yaparken ziyaret etmeniz gereken en büyüleyici yerlerden biri Tenerife'dir. Burada lüks plaj beldelerinden birinde kalmak için can atacaksınız. Size mükemmel bir romantik kaçamak sunan beyaz kumlu, çam saçaklı plajlarda yürüyün. Endülüs Turu, ılımlı ısı, yağmur ve güneşin tadını çıkarmak için harika bir fırsat sunuyor. Çeşitli kayalık arazileri keşfedin. Tropikal ormanlarda yürüyüşe çıkın. Muhteşem manzaraları izleyin. Ayrıca, İspanya'nın en yüksek dağı olan Teide Dağı'nı keşfedin. Burada çeşitli tasarım mağazalarında alışveriş yapmanın tadını çıkarın. Tenerife'nin güneybatı kıyısında büyüleyici balina izleme deneyimini kaçırmayın. Yemyeşil ormanları ve manzaraları keşfetmek için Teno Kırsal Parkı'nı ziyaret etmeyi planlayın.

Madrid

Madrid'i, başkenti ve ziyaret etmeyi kaçırmamanız gereken mükemmel turistik yerleri ziyaret etmezseniz Endülüs turunuz tamamlanamaz. Madrid'i ziyaret etmek, rahatlatıcı Akdeniz tutumuyla süslenen İspanya'nın kentsel yaşam tarzının mükemmel karışımını keşfetmek için harika bir fırsat sunuyor. Partilerde eğlenmeyi seviyorsanız, buradaki çeşitli restoranları ziyaret edin. Şahane mutfaklar lezzetlerinin tadını çıkarın. Etkileyici Avrupa sanatının zengin yerlerini burada keşfedin. İçinde mükemmel sanat koleksiyonlarını barındıran Barok Kraliyet Sarayı ve Cephaneliği ziyaret etmeyi unutmayın.

Costa Galicia

Endülüs’ün Atlantik kıyısında yer alan büyüleyici Costa Galicia'yı mutlaka görmek isteyeceksiniz. Costa Galica’nın beyaz kumlu plajlarını, muhteşem yeşil sahilini, esintisine kapılacağınız rüzgârlı koylarını ve hoş uçurumlarını gezmekten büyük zevk alacaksınız. Buradaki lezzetli deniz ürünlerinin dünyanın hiçbir yerinde olmadığına dair söylentiler bile vardır. Termal banyo heyecanını kaçırmayın. Costa Galicia'nın büyüleyici bölgesini keşfederken vahşi sahil yürüyüşleri yapın ve bol bol fotoğraf çekilin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal