Çiçek Adası Nerede?

Hülya Avşar'ın Çiçek Adası'nı 55 milyon TL'ye satın alması bir anda gündeme oturdu. Çiçek Adası kimin? ve Çiçek Adası nerede? soruları gündeme geldi. Çiçek Adası'na dair detaylar haberimizde...

26.09.2020-13:43 - (Son Güncelleme: 26.09.2020-13:42) Çiçek Adası Nerede?

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, Çiçek Adası'nı satın almasının ardından adından söz ettirmeyi başardı. 55 milyona satın alınan ada hakkında Çiçek Adası kimin? Çiçek Adası nerede? gibi konular merak edilip araştırılmaya başlandı. Çiçek Adası hakkında merak edilen detayları sizin için derledik...

ÇİÇEK ADASI KİMİN?

Son zamanlarda yaptığı yatırımlarla çok konuşulan Hülya Avşar, yıllardır yaz tatilini geçirdiği Ayvalık’tan bir ada aldı. Daha önce ailesi için çiftlik evi yaptırdığını söyleyen Avşar, Cunda yakınlarındaki Çiçek Adası için çoklu ortaklarla görüşme yaptı. Olumlu geçen pazarlığın ardından ünlü oyuncunun birkaç gün içerinde imzayı atacağı öğrenildi.

Hülya Avşar’ın 55 milyon TL ödeyeceği adada, malikane ve tenis kortları gibi çeşitli spor alanları yer alacak. Uzun zamandır hayalini kurduğu ada için kesenin ağzını açan Avşar’ın yılın büyük bölümünü burada geçireceği biliniyor.

Çiçek Adası, 2019 yılında 105 milyon TL'ye satışa sunulmuştu.

ÇİÇEK ADASI NEREDE?

Çiçek Adası, Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı olmakla birlikte Balıkesir'e 101 km uzaklıktadır. Çiçek adası adını Şubat ve Mart aylarında açan çiçeklerden almıştır. Geniş bir yüz ölçümüne sahip olan Çiçek Adası binlerce çiçek ve bitkiye ev sahipliği yapmaktadır.

4 adet tatlı su kuyusu olan Çiçek Adası'nda çok sayıda zeytin ağacı da vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal