Burkina Faso Gezilecek Görülecek Yerler

Burkina Faso, Afrika'da bulunan en fakir ülke gibi görünebilir, ancak Burkina Faso doğal güzellik ve muhteşem manzaralar açısından zengindir. Bu bölgede muhteşem yerler bulunmaktadır ve bölge kültürü halkı ziyaretçilere karşı çok misafirperver ve naziktir.

07.07.2020-13:46 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-13:42) Burkina Faso Gezilecek Görülecek Yerler

Burkina Faso'da en nadir flora ve fauna türlerini barındıran çeşitli milli parklar bulunmaktadır. Burkina Faso'ya geldiğinizde Tangrela Gölünün ana cazibe merkezlerinden biri olduğunu hemen fark edeceksiniz. Burası müzik ve sanat açısından oldukça zengindir, kültürel miraslarının nasıl daha iyi ve uygun bir şekilde korunacağını bilirler. Küçük bir arazi, tatil için harika olabilir.

Burkina Faso Gezilecek Görülecek Yerler; Bobo-Dioulasso

Burası Burkina Faso’nun şimdiye kadar gördüğü en iyi gece hayatının yaşandığı yerdir. Gece kulüpleri, insanlarla sohbet eden yerlileri ve restoranlar ile Bobo, canlı müzik performanslarıyla ünlü bir yerdir. Burkina Faso'nun ikinci büyük şehridir. Her türlü bütçeye sahip insanlar bu mekanlara gelebilir, çünkü her tür insan için uygun bütçeye göre çeşitli mekanlar bulunmaktadır.

Arli Milli Parkı

Arli Milli Parkı, en iyi bitki ve hayvan türlerinden bazılarına sahiptir. Milli park büyük bir alana yayılmıştır ve burada bulunan bazı ortak hayvanlar maymunlar, suaygırları vb. Afrika Vahşi köpeğini bu parka gelip izlemek büyük bir zevktir. İzlenen ünlü hayvanlardan biride Arli Milli Parkı'ndaki Taunga filidir.

Loropeni Harabeleri

Loropeni kalıntıları, bölgenin geniş alanlarını kapsayan Sahara Gold'un önemini işaret ediyor. Her zaman izlemek için şaşırtıcı ve büyüleyici olan taş kalıntıları bulunmaktadır. Gaoua yakındaki kasabalardan biridir ve ziyaret etmeye değer. Bazı kutsal ağaçlar ve müzelerde yer almaktadır.

W Ulusal Parkı

W Milli Parkı, her yıl farklı yerlerden buraya gelen çok sayıda göçmen kuşa ev sahipliği yapmaktadır. İnsanların görmeye geldiği parkta Erken Neolitik yerleşimcilerin kalıntıları bulunmaktadır. Parkın etrafındaki ziyaretçiler için park tarafından trekking turları düzenlenmektedir.

Ouagadougou

Burkina Faso'nun başkentidir ve burası ekonomik kararların ve işletme yönetiminin merkezidir. El sanatları pazarı, canlı müzik, dans gösterileri, vb. Mekanın ana ışığını oluşturur ve insanlar bir süre endişelerini unutmak ve müzik ve dans melodilerinin tadını çıkarmak için buraya gelirler. Burada bulunan mimari, izlenmesi gereken bir manzaradır.

Gorom Gorom

Gorom'daki Bazaar Gorom çok etkileyici bir atmosfere sahiptir. Dünyanın çeşitli yerlerinden gelen insanlar mallarını satmak için bu pazara gelmektedir. Piyasada kendiniz için en iyi ürünlerden bazılarını bulacağınızdan emin olabilirsiniz. İster hazırlanmış mücevher, ister deri çanta olsun, bu pazar her türlü benzersiz ürün satılıyor.

Tiebele

Geleneksel çamur kulübeleri ve küçük köy Burkina Faso'da bir turizm merkezi haline geliyor. Evler, tüm köyü çevreleyen yoksulluk nedeniyle çamur ve sazdan yapılmıştır. Evler, burayı turistik bir yer haline getiren sistematik ve benzersiz bir şekilde tasarlanmıştır.

Sindou

Sindou'da bulunan sağlam ve keskin zirveleri izlemek için görülmesi gereken bir yer. Zirveleri güneş batışı sırasında izlemek ve fotoğraf çekmek için harikadır. Kaya zirveleri farklı desenler ve şekillerden oluşmuştur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal