Bermuda’da Ücretsiz Gezilecek Yerler

Bermuda, Kuzey Carolina’nın doğusunda bulunmaktadır. Bermuda adaları, Karayipler’in kuzeyinde bulunan Atlantik okyanusunda bulunan takım adalardan oluşmaktadır. Bermuda adaları, İngiltere’nin uzak topraklarından biridir ve Kuzey Amerika’da bulunan İngiliz sömürgesinin son kalan yerleridir.

07.07.2020-13:30 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-13:28) Bermuda’da Ücretsiz Gezilecek Yerler

Bermuda adaları Karayipler’de bulunan en iyi ada olarak seçilmiştir ve 7 tane ana ada ve 150 tane küçük adadan ve kayalıklardan oluşmaktadır. Bermuda ücretsiz gezilecek yerler arasında dalış yeri olarak da bilinir. Dünya üzerindeki en güzel dalış yerlerinden bir tanesi Bermuda adalarıdır. Beyaz kumu olan plajları ve tertemiz denizi ile mutlaka görülmesi gereken erlerden bir tanesidir. Bermuda adasında ortalama 65 bin kişi yaşamaktadır fakat özellikle cruise gemisi ile bir yıl içinde ortalama 500 bin turist gelmektedir. Bermuda adalarında yaşam standartları oldukça gelişmiştir. Adada daha çok bankacılık ve finans sektörü daha yoğundur. Bermuda adalarına sadece ABD, Kanada ve İngiltere üzerinden gidilebilir. Eğer Amerika vizesi varsa Bermuda’ya giriş kolay olacaktır. Eğer New York, Washington, Philedelphia gibi yerlere gidilmiş ise 90 dakika kadar bir uçak yolculuğu ile Bermuda’ya gidilebilir. Amerika’ya gidildiğinde mutlaka gezilmesi gereken yerlerden birisi Bermuda’dır. Bermuda en rahat Mart ve Nisan ayları arasında gezilebilir. Mayıs ve Ekim ayları arasında ise yoğunluk olduğu için fiyatlar epey yüksek olacaktır. Bermuda ücretsiz gezilecek yerler listesine göre,

  • Birbirinden güzel beyaz kumlu plajlar mutlaka gezilmelidir. Oldukça zengin su altı dünyası keşfedilmelidir.
  • Antik mağaralar bulunmaktadır. Ve yer altı gölleri mutlaka görülmelidir.
  • Bermuda ücretsiz gezilecek yerler arasında St George Town şehri gezilerek başlanabilir. Bu şehrin tarihi kısımları UNESCO tarafından koruma altına alınmıştır.
  • St George Town içerisindeki King Square’den başlayıp 1782 yılında yapılan Belediye Binası, St Peters Kilisesi, Bridge House, Old State House gezilmelidir.
  • Ayrıca St George’deyken Cyristal Cave de mutlaka gezilip muhteşem yer altı mağarası mutlaka gezilmelidir.
  • Bermuda ücretsiz gezilecek yerler arasında, deniz, kum, güneşin tadını çıkarmak isteyenler için muhteşem pembe ve beyaz kumlardan oluşan bir sahil vardır. Horseshoe Boy Beach, John Smit’s Bay, Shelly Bay Beach, South Shore, Warwick Long Boy isimli plajlar mutlaka ziyaret edilmeli ve buralarda cam gibi temiz denizin tadı çıkarılmalıdır. Burada tekne turlarına da katılınabilir.
  • Ziyaret edilen tarih bahar aylarında ise Bermuda’da balinaların dansı da izlenerek unutulmaz zamanlar geçirilebilir.
  • Bermuda ücretsiz gezilecek yerler arasında, denizde zaman geçirmek tercih ediliyorsa kiteboard, Jet- ski ve parasail gibi birçok spor yapılabilir.

Bermuda adasında çok sayıda otel, tatil köyü, hostel gibi kalacak yer seçeneği vardır. Fiyatla yaz döneminde artış göstermektedir fakat bahar aylarında daha uygundur. Bermuda adaları yeryüzünde bulunan bir cennet parçası olarak gösterilmektedir. Adanın her noktası keşfedildikçe geri dönmek istenmeyecek kadar güzel bir yerdir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal