Ankara’daki Piknik Alanları

Ankara’daki piknik alanlarını sizler için derledik. Detaylar haberimizde…

16.01.2019-14:50 - (Son Güncelleme: 16.01.2019-15:37) Ankara’daki Piknik Alanları

Sevdiklerinizle güzel vakit geçirebileceğiniz Ankara’daki piknik alanlarını sizler için derledik.  İşte Ankara’da ki piknik alanları…

Göksu Parkı; Ankara Büyük Şehir Belediyesi tarafından inşa edilen bir parktır. Eryaman’da eski susuz göleti bölgesine inşa edilmiştir. Parkta kafe, dinlenme tesisleri, Lunapark ve yürüyüş alanları bulunur.

Çamkoru Tabiat Parkı; Ankara Çamlıdere ilçesi sınırları içerisinde yer alır. Ankara’nın 110 km kuzeybatısında yer alır. Çamkoru Tabiat parkında piknik ve gezinti alanları dışında kamp alanları da mevcuttur.

Sorgun Tabiat Parkı; Ankara’nın Güdül ilçesi sınırları içesinde yer alır. Sorgun Tabiat Parkı 50 hektarlık bir alana sahiptir.  Bölgede çok sayıda piknik alanı  ve piknik masası bulunuyor.

Diğer Piknik Alanları ise şöyle;

Başdeğirmen Aile Parkı, Dikilitaş Göleti, Kazan Belediyesi Spor Ve Piknik Alanı, Kurtboğazı Barajı Mesire Alanı, Kartaltepe Kent Ormanı, Bağlum mesire alanı, Şehit Polis Yakup Çapat Mesire Alanı, Soğuksu Milli Parkı, Karagöl, Beynam Atatürk Ormanı - Piknik Alanı, Mavi Göl, Kıbrıs Köyü Çamlık Alanı, Ahlatlıbel Atatürk Parkı

Son Dakika Seyahat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal