Amerika Birleşik Devletleri Ücretsiz Gezilecek Yerler

Amerika Birleşik Devletleri’nde nüfus olarak en az, yüz ölçümü olarak en büyük şehirlerinden biri olan Alaska, fazlasıyla soğuk bir iklime sahiptir. Alaska 1867 yılında Amerika'nın Rusya ile yaptığı anlaşma ile birlikte Amerika'ya satılmıştır. Şehirde petrol ve balıkçılık üzerine faaliyetler fazlasıyla bulunur.

17.07.2020-13:59 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-13:58) Amerika Birleşik Devletleri Ücretsiz Gezilecek Yerler

Toprağa çiçeği veya herhangi bir doğada yetişen bir bitkiye zarar vermek, insanlar tarafından kınanacak bir hareket yapmak, Alaska halkı tarafından oldukça ağır bir karşılama ile karşılaşılabilir. Toplumsal olarak doğa üzerine karşı büyük bir duyarlılığı bulunan Alaska'da kuzey ışıklarını izlemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Kuzey ışıklarının muhteşem göründüğü Alaska'da ailenizle veya arkadaşlarınızla oturup Kuzey ışıklarını saatlerce oldukça net bir şekilde görebilirsiniz. Amerika Birleşik Devletleri ücretsiz gezilecek yerler arasında yerini alan Alaska, kuzey ışıkları ile birlikte aynı zamanda eşsiz doğal güzellikleri ile fotoğraf tutkunlarının gözdesi olacaktır.

Amerika Birleşik Devletleri Ücretsiz Gezilecek Yerler| Tımes Meydanı

Amerika Birleşik Devletleri New York şehrinde bulunan Times Meydanı, New York'un oldukça hareketli ve en canlı yerlerinden bir tanesidir. New York'un kalbi olarak da geçen Times Meydanı, her gün yaklaşık 300.000 küsur kişiyi bulundurmaktadır. Barlar, restoranlar, ışıltılı cadde, lüks oteller, müzikaller tam olarak Amerika'da bulunan muhteşem yerlerden bir tanesidir. Yerli-yabancı her yıl milyonlarca turist ağırlamaktadır. Ayrıca birçok dizi ve filmde Times meydanında çekilmiştir. Times Meydanı, New York'un gözdesi olmakla birlikte aynı zamanda yılbaşı kutlamalarının en dikkat çekici şekilde yapıldığı yerler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Times meydanında aynı zamanda caddenin belirli noktalarında müzikallerde görebilirsiniz.

Amerika Birleşik Devletleri Ücretsiz Gezilecek Yerler| Fenway Park

Amerika'nın Boston şehrinde bulunan Kenmore meydanında beyzbol maçlarına ev sahipliği yapan parktır. Fenway Parkı dizi ve filmlerde de yer almıştır. Boston’a gittiğinizde meydandaki bu parka günün hangi saatinde giderseniz, beyzbol maçı yapıldığını göreceksinizdir. Aynı zamanda tarihi açıdan da oldukça köklü bir önemi de vardır.

Amerika Birleşik Devletleri Ücretsiz Gezilecek Yerler| Key West

Amerika Birleşik Devletleri'nde Florida’da bulunan, Key West Adası muhteşem bir güzelliğe sahiptir. Bazı su sporlarının ve ünlü plajları ile yer edinmiş aynı zamanda mükemmel bir deniz suyuna da sahiptir. Denizin maviliği ve botanik bahçeleri ile ünlü Key West, Florida’da yerli halkın da çoğu zaman yaz aylarında tercih ettiği yerlerden bir tanesidir. Doğal yaşamı fazlasıyla hissedeceğiniz yerde, yağmur ormanlarıyla da doğal bir güzellik görülecektir.

Amerika Birleşik Devletleri Ücretsiz Gezilecek Yerler| Büyük Kanyon

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arizona şehrinde bulunan Büyük Kanyon Ulusal Parkı, şehrin bilinen en eski parkları arasında yerini almaktadır. Tarihi açıdan da önemli olan kanyonda, kaya tırmanışı, yamaç paraşütü gibi doğa yürüyüşlerine kadar birçok aktivite gerçekleştirilebilir. Oldukça etkileyici olan Kanyon kendisine hayran bırakacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal