05.09.2020-12:59 (Son Güncelleme:24.04.2024-16:54)


1

Şeyma Subaşı ve Murat Dalkılıç gibi pek çok ünlü ismin katıldığı bir parti organize eden 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin’in sevgilisi Yiğit Marcus Aral’ın coronavirüs testi pozitif çıktı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Şevval Şahin ise kendisinin coronavirüse yakalanmadığını söyledi.



2

Magazinburada haberine göre; Şevval Şahin’in sevgilisi Yiğit Marcus Aral, önceki akşam lüks yalısında birçok ünlü ismin katıldığı bir parti organize etti. Şeyma Subaşı ve Murat Dalkılıç’ın da katıldığı parti sonrası Yiğit Marcus Aral’ın Covid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi.



3

Partiye katılan isimlerden popçu Murat Dalkılıç’ın coronavirüs testi yaptırmaya karar verdiği öğrenilirken Yiğit Marcus Aral’ın sevgilisi Şevval Şahin, konuyla ilgili açıklamada bulundu.



4

2. Sayfa'nın haberine göre; kendisinin sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulunan Şevval Şahin, şu ifadeleri kullandı: ‘Çevremdeki insanların çoğunun test sonucu pozitif çıktı. Benim ise negatif. Birkaç̧ gün sonra tekrar test yaptıracağım. Evdeyim, kendimi hiç̧ hasta gibi hissetmiyorum’



5

Şevval Şahin’in çevresindeki insanların çoğunun test sonucunun pozitif çıkması ise 'coronavirüs partide yayıldı’ yorumlarına neden oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr