27.02.2021-10:14 (Son Güncelleme:27.02.2021-10:14)


1

Sevgilisini Önce Gasp Etti Sonra Toplu Komplo Kurdu

Sevgilisini Önce Gasp Etti Sonra Toplu Komplo Kurdu

İstanbul'a okumak için gelen genç kız sevgilisiyle beraber arkadaş grubunun da olduğu Beyoğlu'nda olan bir evde ortalama 2 hafta beraber kaldı. Birliktelik sırasında iddiaya göre R.D., duşa girdiği sırada erkek arkadaşı I.M., duşa girip genç kızla zorla birlikte olmak istedi. R.D.'nin çığlıklarını duyan arkadaşı O.A., odaya girerek saldırıda bulunan I.M.'yi evden kovdu.



2

Gasp Edip Paralarıyla Telefonunu Çaldı

Gasp Edip Paralarıyla Telefonunu Çaldı

Kız arkadaşına öfkelenen genç adam R.D.'yi bir arkadaşı ile beklemeye başladı. Genç kız arkadaşından aldığı 4 bin lira ile birlikte bankaya gittiği sırada erkek arkadaşı I.M., yanında gelen arkadaşı O.M., ile birlikte gasp ederek üzerinde bulunan para ve telefonu alarak kayıplara karıştı. Mağdur genç kız karakola giderek kendisini darp ederek gasp eden erkek arkadaşı ve yanında getirdiği kişiden şikayetçi oldu.



3

Sokak Ortasında Bayıltıp Kaçırdı

Sokak Ortasında Bayıltıp Kaçırdı

Şikayet ettikten 3 ay sonra kendisini şikayet ettiği için daha da öfke duyan saldırgan şahıs, kıza büyük ir komplo kurdu. Yüzüne maske takıp arkadaşlarıyla birlikte eski sevgilisini gözleyen I.M., genç kızı bayıltıp araca bindirdi. Bir adreste gözünü açan R.D., karşısında 4 erkek görünce ne yapacağını şaşırdı.



4

Önce Tehdit Etti Sonra Tecavüz

Önce Tehdit Etti Sonra Tecavüz

Eski kız arkadaşını kaçıran I.M. genç kıza şikayetinden vazgeçmesini aksi takdirde işkence yapıp toplu tecavüze uğrayacağını söyleyip tehdit etti. Korkudan eski sevgilisinin dediklerini kabul eden kıza sözünde durmayan 4 kişilik grup kadını defalarca istismar edip işkence yaptılar.



5

Zorla İmza Attırdılar

Zorla İmza Attırdılar

İşkence sonrası bir kağıda şikayetinden vazgeçtiğine dair zorla imza atan R.D., serbest kaldıktan sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.



6

Savcılık Saldırganlar Hakkında Soruşturma Başlattı

Savcılık Saldırganlar Hakkında Soruşturma Başlattı

Savcılık skandal olay sonrası saldırganlar hakkında soruşturma başlattı. Yürütülen soruşturma dahilinde adli tıp kurumuna sevk edilen genç kadının çeşitli yollardan istismara maruz kalıp işkence gördüğünü belirten bir rapor hazırlandı.



7

Savcılık incelediği raporun ardından 2 şüpheli hakkında 'Nitelikli Cinsel Saldırı', 'Nitelikli Yağma', 'Basit Cinsel Saldırı' ve 'Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' suçları kapsamında iddianame düzenledi.



8

40 Yıl Hapisleri İsteniyor

40 Yıl Hapisleri İsteniyor

40 yıla kadar hapsi istenen saldırganlar ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR