24.01.2020-17:49 (Son Güncelleme:28.03.2024-15:56)


1

Ünlü şarkıcı Sevda Demirel ve cinsiyet değiştirme operasyonu ile erkek olan Neslihan Doğrusöz'ün ilişki yaşamasının yankıları devam ediyor. Neslihan adını bırakıp Doruk Doğrusöz olarak hayatına devam ederken Büşra Eyen'le ilişkisinin nasıl bittiğini anlattı.



2

Bir moda yarışmasında boy gösteren ve daha sonra cinsiyet değiştirme operasyonu ile erkek olup Neslihan adını kullanmayı bırakan Doruk Doğrusöz, Sevda Demirel ile aşk yaşamaya başlayarak magazin gündemine oturdu.



3

Gazeteci Bilal Özcan'ın Youtube kanalına konuk olan Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz samimi açıklamalarda bulundu. Doruk, Büşra Eyen ile olan ilişkisinin nasıl bittiğini de anlattı.



4

Bilal Özcan takipçisinden gelen 'Nasıl tanıştınız, ne zaman tanıştınız ve ilişkin Sevda Demirel yüzünden mi bitti?' sorusunu yöneltti. Doruk, 'Biz daha önce Sevda ile takipleşiyorduk. Herkesin bildiği bir şey var. Benim Sevda'dan önce bir ilişkim vardı, bizim Sevda'dan önce ilişkimiz bitmişti.



5

Benim onunla 1 buçuk yıl beraberliğim oldu. Son 1-2 aydır problemli bir ilişkiydi birbirimizi kırmaya başlıyorduk ve birbirimizi kırdığımız noktada yolları ayırma kararı aldık. O ilişkim bittikten sonra ben Sevda ile tanıştım yüz yüze geldim.' diyerek haklarında çıkan iddialara son noktayı koydu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr