Setien: 'Griezmann'a Üzülüyorum'

Barcelona'nın teknik patronu Setien, istemeden de olsa Griezmann'ı yedek tutmanın en uygun seçenek olduğunu düşündüğünü belirtti.

01.07.2020-10:35 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-10:33) Setien: 'Griezmann'a Üzülüyorum'

İspanya La Liga'nın 33. haftasında Barcelona, evinde ağırladığı Atletico Madrid ile 2-2 berabere kaldı ve zirve yarışında ağır darbe aldı.

Karşılaşmada alınan skordan çok, sezon öncesinde 120 milyon euro bedelle Atletico Madrid'den kadroya katılan Antoine Griezmann'ın karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayıp, maçın 90. dakikasında Vidal'in yerine dahil olması konuşuldu.

Sevilla ve Atletico Madrid karşılaşmalarında da yedek kulübesinde kalan Fransız futbolcu, bu sezon La Liga'da yalnızca 8 gol atabildi.

'ONUN ADINA ÜZÜLÜYORUM'

Atletico Madrid karşılaşmasının sonrasında konuşan Barcelona’nın deneyimli hocası Quique Setien, "Griezmann için durumun ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum. Oyuna girdiğinde maçın sonuna çok az bir zaman kalmıştı. Onunla konuşacağım ama verdiğim kararlardan dolayı pişman değilim. Onun adına üzülüyorum. Çünkü Antoine, harika bir insan ve profesyonel." değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal