Sessizce Seçim Çalışmaları Yürüten Ali Koç'un Yeni Listesi Şampiyonlar Ligi Gibi

Sarı- lacivertli takımda Ali Koç, başkanlık için henüz adaylığını açıklamasa da yeni dönem listesini oluşturuyor. Ali Koç'un 3 sene daha Başkan olarak devam etme ihtimali güçlü gözüküyor. Listede ünlü iş adamı Hamdi Akın'ın da olacağı ifade edildi.

07.05.2021-11:41 - (Son Güncelleme: 07.05.2021-12:25) Sessizce Seçim Çalışmaları Yürüten Ali Koç'un Yeni Listesi Şampiyonlar Ligi Gibi

29-30 Mayıs tarihi olarak açıklanan Olağan Seçimli Genel Kurulun ilk toplantısında yeterli çoğunluk sağlanamazsa, 5-6 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, seçimin iptal olmayacağını duyurdu.

BAŞARILI İSİMLERLE YOLA DEVAM

Sarı- lacivertli takım Başkanı Ali Koç yeni yönetim kurulu çalışmalarını da sessizce yürütüyor. Ajansspor'un aktardığı haberde; mevcut yönetimden bazı isimler de yeni yönetim kurulunda yer alacak. Metin Sipahioğlu, Sertaç Komsuoğlu ve Simla Türker Bayazıt ile yola devam edeceği bekleniyor.

SİPAHİOĞLU 28 ŞAMPİYONLUK KAHRAMANI

İletişimden sorumlu yönetici olan Metin Sipahioğlu'nun kulübün iletişim stratejisinin gelişmesinde önemli pay sahibi oldu. Sipahioğlu'nun 1959 tarihi öncesi şampiyonluklar ve kamuoyunda tartışma yaratan konulardaki iletişimi başarılı bulundu. Sipahioğlu aynı zamanda Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımından sorumlu yöneticilik görevini de yürütüyor.

KADIN BASKETBOLU YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Fenerbahçe Öznur Kablo, Final Four'da Ekaterinburg'a yenilerek Avrupa şampiyonluğu için final oynayamazken turnuvayı üçüncü tamamladı. Türkiye'de yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe takım şampiyonluk için Galatasaray ile final serisinde mücadele ediyor ve 1-0 önde bulunuyor. Metin Sipahioğlu'nun Ali Koç'un yeni yönetim kurulunda olma ihtimali yüksek isimlerden biri.

KOMSUOĞLU BASKETBOLA İYİ GELDİ

Ali Koç'un listesinde yer alması beklenen bir diğer isimse Sertaç Komsuoğlu. Semih Özsoy'un istifasının ardından erkek basketbol şubesinden sorumlu yönetici olarak Komsuoğlu geldi. Bütçesi yarı yarıya düşürülen şubede Euroleague'de sezona kötü başlayan takımdaha sonra toplandı ve son 8 arasına kalmayı başardı. Sarı- lacivertli Beko, CSKA Moskova'ya elenip 5 sezon sonra Final Four'a kalamasa da Komsuoğlu'nun performansı başarılı bulundu.

VOLEYBOLDA SİMLA TÜRKER

Başkan Ali Koç yeni yönetim kurulunda bir koltuğu büyük ihtimalle Simla Türker Bayazıt'a verileceği tahmin ediliyor. Voleybol şubesinden sorumlu yönetici Simla Türker Bayazıt da başarılı yöneticiler arasında bulunuyor. Fenerbahçe HDI Sigorta, voleybol erkekler finalinde Ziraat Bankkart'a kaybederek şampiyon olamadı. Kadınlar voleybolda ise 2017 tarihinden sonra ilk kez finale çıkan Fenerbahçe Opet final serisinde VakıfBank'a karşı 2-0 gerideyken yaşanan koronavirüs vakaları sebebiyle maça çıkamadı ve şampiyonluk şansını kaybetti.

RUŞEN ÇETİN SÜRPRİZİ

Eski yöneticilerin yanı sıra Başkan Koç'un yeni listesinde yer vereceği isimlerinden birinin 1907 Derneği Başkanı Ruşen Çetin olduğu belirtildi. 1956 doğumlu olan Çetin, geçmişte sporculuk da yaptığı Fenerbahçe'de Koç'la beraber 1907 Derneği'ni kuran kişilerden. Çetin 1996 senesinden beri Tureks'in yönetim kurulu başkanlık görevini sürdürmekte. Aynı zamanda EURATEX (Avrupa Tekstil ve Hazır Giyim Teşkilatı) Yönetim Kurulu Üyesi-Türkiye Temsilcisi, IHKIB(İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği) Yönetim Kurulu Üyesi, DEİK(Türk-Ukrayna İş Konseyi) Başkanı olan Çetin, Türk - Kanada İş Konseyi Başkan Yardımcısı, Türk- Özbek İş Konseyi Başkan Yardımcısı, Türk-Mısır İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi görevlerini de yürütüyor.

HAMDİ AKIN VE MEHMET CENGİZ

Bunların dışında medyada Ali Koç'un listesinde iki iş insanın da ismi geçti. Spor yazarı Gürcan Bilgiç, eski yöneticilerden Hamdi Akın'ın da yeni dönemde yönetimde olacağını öne sürdü. Gazeteci Candaş Tolga Işık ise başkan Ali Koç'un iş insanı Mehmet Cengiz ile görüşerek maddi ve manevi desteğini aldığını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal