01.07.2020-14:54 (Son Güncelleme:28.03.2024-21:12)


1

Evde gürültü çıkarmadan, komşuları rahatsız etmeden formda kalmanızı sağlayacak egzersizler yapabilirsiniz. Evde spor yapıldığı zaman sanki son ses müzik açmak gerekiyormuş gibi bir durum söz konusu ancak öyle değil. Kısık bir meditasyon müziği ile evinizde fazla gürültü yapmadan fit kalmanızı sağlayacak egzersizleri sizin için bir araya getirdik. Detaylar haberimizde…



2

Karın Kaslarınızı Çalıştırın

Karın Kaslarınızı Çalıştırın

Bu hareket ile karın kaslarınızı epey zorlayabilirsiniz. Yüz üstü yere yatın ve kollarınızın üzerine kalkarak parmak ucunuza bazın. Daha sonra bacaklarınızın önce birini daha sonra diğerini karnınıza çekin.



3

Beş Dakika Kalça Çalış

Beş Dakika Kalça Çalış

Ellerinizi kafanızın arkasında birleştirip ayaklarınızı omuz genişliğinde açın. Daha sonra dizlerinizi bükerek yere doğru eğilin.



4

Yukarıdan Aşağı Yarım Daire

Yukarıdan Aşağı Yarım Daire

Bir ayağınızı havaya kaldırarak öne doğru eğilerek yarım daire oluşturun ve sonra ayağınızı yere değdirmende geri kalkın.



5

Popo Sıkılaştırıcı Yoga Pozu

Popo Sıkılaştırıcı Yoga Pozu

Yüzüstü yere yatıp ellerinizi yana uzatın. Daha sonra ayaklarınızı, ellerinizi ve kafanızı havaya kaldırıp kendinizi itebildiğiniz kadar itin.



6

Yere Uzanıp 10 Dakika Çalışın

Yere Uzanıp 10 Dakika Çalışın

Sırt üstü yere yatarak ellerinize alırlık alın ve bacaklarınızı havaya kaldırıp kırın. Daha sonra elinizdeki ağırlıkları yana açarak kollarınız düz olacak şekilde havada, ortada birleştirin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR