Sessiz Bir Yer 2 – A Quiet Place Part II film konusu ve oyuncuları

Sessiz Bir Yer 2- A Quiet Place Part 2 filmin konusu merak edilmekte araştırılmaktadır. Hayatta kalmak için sessiz kalmaları gereken ailenin mücadelesi fantastik bir film olarak karşımıza çıkmaktadır. Sessiz Bir Yer 2- A Quiet Place Part 2 filmin konusu nedir? Sessiz Bir Yer 2- A Quiet Place Part 2 filmin oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar.

25.06.2022-16:37 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-16:37) Sessiz Bir Yer 2 – A Quiet Place Part II film konusu ve oyuncuları

Fantastik, gerilim türünde ki 'Sessiz Bir Yer 2 – A Quiet Place Part II' filmin yönetmenliğini John Krasinski üstlenirken, Noah Jupe, Emily Blunt, Millicent Simmons rol almaktadır. Film 20 Mart 2020 tarihinde vizyona girmiştir.

Sessiz Bir Yer 2 – A Quiet Place Part II filmin konusu nedir?

Filmde, Abbott ailesinin geride kalan üyelerinin hayatta kalma çabası anlatılmaktadır. Abbott ailesi, evlerindeki ölümcül olayların ardından kendilerini sessiz kalmaları gereken bir savaşın içinde bulur, bu sefer dış dünyanın acımasızlığıyla yüzleşir ve hayatta kalır. Bu gizemli ve tehlikeli maceraya atılırken, sesle avlanan yaratıkların yanı sıra başka tehditlerin de yol boyunca pusuya yattığını çabucak anlarlar. Abbott ailesinin geri kalan üyelerinin mücadelelerini beyaz perdeye taşıyan filmin kadrosunda Emily Blunt, Cillian Murphy, Millicent Simmons, Noah Jupe, Djimon Hounsou gibi isimler yer alıyor.

sessiz bir yer

17 milyon dolarlık bir bütçeye rağmen, 334 milyon gişe hasılatı elde edilen filmde, ölümcül olayları evlerinden izleyen Abbott ailesi, dış dünyanın acımasızlığıyla başa çıkmak ve hayatta kalmak için sessiz kalmaları gereken bir savaşa girmek zorundadır. Bu tehlikeli ve bilinmeyen maceraya atılırken, sadece sesten beslenen yaratıklarla değil, yolda pusuya yatan başka tehditlerle de savaşmaları gerektiğini anlamaları uzun sürmez. Sessiz Bir Yer 2 – A Quiet Place Part II, Mart 2020 tarihinde sinemalarda karşınıza çıkmıştır.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal