Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan’ın Ayrılma Nedeni Ortaya Çıktı! Tütüncü Eski Dizi Aşkı Burcu Özberk'le Yakalandı

Serkay Tütüncü geçmiş sezonda aynı dizide rol aldığı Burcu Özberk'le dudak dudağa yakalandı. İkilinin bu haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte habere ilişkin o detaylar..

29.05.2021-15:30 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-16:15)

Survivor yarışmasıyla ün kazanan Serkay Tütüncü, yarışmadan sonra birçok program ve dizide yer aldı. Kısa sürede ününe ün katan Tütüncü, başarılı oyunculuk performansı ile ekranların aranan yüzü haline geldi. Bay Yanlış, İnsanlık Suçu, Afilli Aşk ve son olarak Masumiyet dizisi ile ekranlara gelen yakışıklı oyuncu hafızalara kazınan isimler arasında yerini aldı. Kariyerinde yakaladığı başarı ile adından söz ettiren Tütüncü, özel hayatıyla da gündeme gelmeye başladı. Kendisi gibi oyuncu olan İlayda Alişan’la aşk yaşamaya başlayan Serkay Tütüncü, aşk pozlarını sosyal medyadan paylaşan ünlüler arasına girdi. Dolu dizgin aşk yaşadığı düşünülen ve verdikleri pozlarla birbirlerine aşkla bakan ikilinin ayrılık haberi ise gündeme bomba gibi düştü. 

SERKAY VE İLAYDA AYRILIĞININ PERDE ARKASI ORTAYA ÇIKTI

Uzun ve gözler önünde süren Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan aşkı geçtiğimiz Ağustos ayında son buldu. Sosyal medyadan aşk fotoğraflarını yayınlayan ikili, ayrılıklarının ardından hemen birlikte çekildikleri pozlarını sildi. Takipçilerinin birbirine çok yakıştırdığı ikilinin ani ayrılığı karşısında ikili sessizliğini korudu. Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan Alişan konuyla ilgili çok konuşmamayı tercih ederek; ‘’Evet, ilişkim bitti. Neden bittiği hakkında konuşmak istemiyorum’’ yanıtını vermişti. Başarılı oyuncunun bu açıklamalarından sonra, aldatıldı mı soruları da beraberinde gelmişti. Geçtiğimiz gün bir mekanda Burcu Özberk ile Serkay Tütüncü’nün yakınlaştığı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

burcu

SERKAY TÜTÜNCÜ İLE BURCU ÖZBERK ÖPÜŞÜRKEN YAKALANDI

Afilli Aşk dizisinde rol arkadaşı olan Serkay Tütüncü ile Burcu Özberk’in samimi halleri objektiflere yansıdı. Dizi henüz yayındayken ikilinin yine beraber olduğu haberleri çıkmış, güzel oyuncu Burcu Özberk iddiaları yalanlayarak ‘’sadece arkadaşız’’ demişti. İki başarılı oyuncu geçtiğimiz gün bir mekanda doğum günü organizasyonunda bir araya gelerek, iddialara göre kimseye aldırmadan öpüştüler. Bu haberlerin hızla yayılmasının ardından ise, yalanlanan aşk yeniden mi doğdu sorularını akla getirdi. Burcu Özberk ise geçtiğimiz günlerde bir dergi çekiminde aşkla ilgili yaptığı açıklamalar ile herkesi şaşırtmıştı. Başarılı oyuncu hayatı boyunca yalnızca bir kez aşık olduğunu söyleyerek; ‘’Aşk bence bir bağımlılık, hastalık gibi. Hayatımda ilk defa birinin her anımda yanımda olmasını istedim. Ama beni başka birine dönüştürdü. Özgürlüğümden, yaşam kalitemden vazgeçtim’’ şeklinde duygularını ifade etmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal