Serkan Özbalta, Altay - Gaziantep maçının ardından kümede kalma hedefleri hakkında konuştu

Altay Teknik Direktörü Serkan Özbalta, kendi sahalarında oynadıkları Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasında aldıkları 3-2'lik galibiyet hakkında konuştu.

27.02.2022-17:12 - (Son Güncelleme: 27.02.2022-17:12) Serkan Özbalta, Altay - Gaziantep maçının ardından kümede kalma hedefleri hakkında konuştu

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında İzmir ekibi Altay, taraftarı önünde oynadığı Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasında çok değerli bir üç puan kazandı.

Küme düşme hattından uzaklaşma adına arka arkaya galibiyetlere ihtiyacı olan Altay'da Gaziantep karşılaşmasında alınan üç puan camiada moralleri yerine getirdi.


Serkan Özbalta'dan kümede kalma hedefleri hakkında...

Altay'da Teknik Direktör Serkan Özbalta, 3-2'lik galibiyetle ayrıldıkları Gaziantep karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Ligin boyunun kısaldığı bu haftalarda bu maçta alınacak galibiyet bizim için çok önemliydi. Hafta içinde ciddi bir şekilde çalıştık. Oyuncular yorgun duruma düşecek kadar çalıştık. 1 aydır bir şeylerin temelini atmaya çalışıyoruz. Ligde kalacaksak da doğaçlama bir oyunla kalmamak istiyoruz. Sahada strateji ve planları olan bir oyuncu grubuyla kümede kalmak istiyoruz. Oyuncularım bugün istediklerimi büyük bölümde yaptı. Dünyada birkaç takım haricinde bu kadar uzun süre galibiyet görememiş bir takımın toparlanma süreci kolay olmuyor. Ama biz bunu fena götürmüyoruz diye düşünüyorum. Bulunduğumuz konumdan yukarı çıkma adına ciddi bir mesaj oldu. Önümüzde oynayacağımız çok maç var. Makas daraldı ama rakiplerimizle de maçlar oynayacağız. Bazı şeyler bizim elimize geçene kadar bu istikrarı devam ettirmek zorundayız. Bu haftaya kadar ligde kalma hesabına dahil edilmeyen Altay’ın artık hesaplara dahil oldu. Alabileceğimiz her maçta azami puanı almaya çalışacağız. Biz bu işi başarmak için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Tüm kulüp olarak umudumuz taze. Biz kırılma anını yaşayacağımız maça kadar bu seriyi götürmek istiyoruz. ' ifadelerini kullanarak aldıkları galibiyet hakkında konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal