Sergio Ramos Galatasaray Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulunu

Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos Glatasaray maçı öncesi teknik direktör Zinedine Zidane ile birlikte basın toplantısı gerçekleştirdi.

21.10.2019-20:16 - (Son Güncelleme: 21.10.2019-20:14)

Real Madrid kaptanı Ramos yarın oynanancak Galatasaray maçı öncesi Zinedine Zidane ile birlikte basın toplantısı gerçekleştirdi.

Tecrübeli futbolcu Glatasaray maçından galip gelmek istediklerini belirtirken, "Kesinlikle tecrübeli bir takımız, kazanmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Kötü sonuçlar aldık son zamanlarda. Bu maçı çıkış olarak görüyoruz. Kazanıp yükselişe geçmek istiyoruz." açıklamasında bulundu.

Zidane ile Mourinho ile ilgili soruya'da cevap veren deneyimli savunmacı, "Takımda Zidane'ı herkes çok seviyoruz. Birlikteyiz, kendisine güveniyoruz. Daha iyi sonuçlar almak isterdik, önümüzdeki maçlarda bunu başarmak istiyoruz. Sonuçlara bağlı olarak diğer teknik direktörlerin ismi geçiyor. Yarın kazanmak istiyoruz. Zidane'ın Real Madrid için yaptıklarından sonra biraz olsun saygıyı hak ettiğini düşünüyorum. Herkes istediğini düşünebilir. Ben bunlara saygı duyuyorum. Biz bunları aşmalıyız, sonuçta çok iyi bir takımız ve daha iyi işler yapabiliriz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Kolombiyalı Forvet'i Falcao ile ilgilide açıklamada bulunan Ramos, "Bizi çok iyi karşıladığınız için çok teşekkür ederim. Türkiye'de çok büyük ambiyanslarda oynadık daha önce. Türkiye'de çok önemli taraftarları olan takımlara karşı oynadık. Falcao çok büyük bir oyuncu, oynaması durumunda bize karşı çok büyük bir tehlike teşkil edecektir." ifadelerini kullandı.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal