Sergen Yalçın Liderliği Değerlendirdi

Süper Lig'de 21.hafta karşılaşmasında evinde geriye düştüğü maçta Göztepe'yi 2-1 ile geçen Beşiktaş, ligde ilk yarıyı lider tamamladı.

24.01.2021-22:09 - (Son Güncelleme: 24.01.2021-22:09) Sergen Yalçın Liderliği Değerlendirdi

Göztepe galibiyetinin ardından basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın yaptığı açıklamalarda ;

' LİDERLİK BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ '

Ligin ilk yarısını böyle bir pozisyonda bitirmek bizim için çok değerli, camiamız adına çok mutluyuz ama çok zor bir ikinci yarı bizi bekliyor. 20 lig+kupa maçı, sıkışık fikstür kolay olmayacak. Bu süreçte tüm oyuncularımızı hazır ve fit tutmak zorundayız. Lütfen biraz oyunculara saygı gösterelim. Takımımız camiamız için çaba gösteriyorlar ve savaşıyorlar, bizim yapmamız gereken oyunculara saygı göstermek.

' 3 HAFTALIK ARA BİZE ÇOK İYİ GELDİ '

İlk yarı değerlendirmesi yaparsak sezona kötü başladık. Avrupa elemeleri çıktı, oynamamamız gereken maçları sezon başı hazırlığı olmadan oynadık. Lige kötü de başladık. Bu beklenmeyen bir durum değildi. Hazır halde girmedik biz lige. Milli ara ve bay geçilen 3 haftada çok iyi antrenmanlar yaptık ve o günden bugüne ciddi bir değişim oldu. Oyuncularımız birlik beraberlik anlamında ciddi mesajlar verip güçlü oyunlar oynadılar.

' MÜMKÜN OLURSA TAKIMI GÜÇLENDİRECEĞİZ '

Mümkün olursa santrafor transferi yapmak istiyoruz. Bazı değişimler düşünüyorum ama Türk futbolu ve camiamız sıkıntılı günlerden geçiyor. Mümkün olursa takımı güçlendirmek istiyoruz. Buna yönetim karar verir. Ben istediklerimi söyledim. Ekonomi ve yabancı çokluğu önümüzü kesiyor. Forvet dışında başka oyuncu almayız gibi gözüküyor. Adem Ljajic ve Gökhan Töre iki yeni transfer olarak aramıza döndü. Üçüncü transferi de yapabilirsek iyi olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal