Serenay Sarıkaya’dan Yeni Yatırım: Beykoz'dan 7 Milyonluk Ev Aldı

Magazin dünyasının en gözde isimlerinden biri olan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz haftalarda reklam yüzü olduğu markadan aldığı ücreti, kendine 7 milyonluk ev alarak değerlendirdi.

22.01.2021-13:36 - (Son Güncelleme: 18.10.2021-10:10)

Televizyonun sevilen ismi Serenay Sarıkaya, son dönemlerde ekranlardan uzak duruyor. Bu süreçte Sarıkaya, iş birliği yaptığı markalarla gündem düşmüyor. En son ünlü bir markanın mücevher koleksiyonunu tanıtan güzel oyuncu, reklam gelirini 7 milyon liralık ev alarak yatırıma dönüştürdü. 

SERENAY SARIKAYA 7 MİLYONA EV ALDI

Reklamların aranan yüzü haline gelen Serenay Sarıkaya, iş birliği yaptığı markalardan bir yıl içerisinde 12 milyon lira kazandığı iddia edildi. Sarıkaya kazandığı parayla yatırım yapmayı da ihmal etmiyor. Güzel oyuncu son olarak 7 milyona Beykoz’dan villa aldı. 

TÜRKİYE’DEKİ İLK MARKA YÜZÜ OLDU

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, Bvlgari'nin Türkiye'deki ilk ve tek marka elçisi oldu. Geçtiğimiz hafta da markanın daveti için İtalya'da olan Sarıkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem oldu. Yaptığı başarılı reklam anlaşmaları ile servet kazanan güzel oyuncu, 

Daha önce de Türkiye'nin en büyük tekstil markalarından Mavi ile de anlaşması olan ve 3 milyon gibi bir rakam alan Serenaykendini Beykoz’dan aldığı 7 milyon liralık villa ile ödüllendirdi.

Serenay Sarıkaya ev aldı

SARIKAYA YATIRIMI SEVİYOR 

Sarıkaya, kazandıklarını yatırıma çevirmiş. Beykoz'dan 7 milyon liralık bir villa alan güzel oyuncu, eve ufak bir tadilat yaptırıp kiraya verecekmiş. Yani anlayacağınız Serenay Sarıkaya, kazandıklarını gayrimenkule yatıran sanatçılar arasında yerini aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal