Seren Serengil'den Korkutan Haber! Ameliyata Giderken Sevenlerinden Dua İstedi

Magazin dünyasının en gözde isimleri arasında yer alan Seren Serengil, dün ki programda Cuma sabahı ameliyata alınacağı belirtmişti. Bu sabah ameliyata alınan Seren Serengil’in sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…

15.04.2021-10:55 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-16:06)

Magazin dünyasının polemikleri ile gündemden düşmeyen isimleri arasında yer alan Seren Serengil, bu sabah apar topar ameliyata alındı. Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden Serengil, ameliyat öncesi sevenlerinden dua istedi. Peki Seren Serengil’in sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…

SEREN SERENGİL’İN AMELİYAT ÖNCESİ VİDEOSU ÇEKİLDİ

Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden Seren Serengil’den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Kilo vermek için peş peşe ameliyat olan Serengil, dumping sendromuna yakalanmış ve hızla kilo kaybetmeye başlamıştı. 43 kiloya düşen Serengil’in organları iflas etmeye başlamıştı. Tekrar ameliyata hazırlanan Serengil’in operasyonu oldukça tehlikeli olduğu için doktorunu kendisinden rıza videosu çekmesini istedi. Canlı yayında o anları anlatan Serengil, sevenlerinden dua istedi. 

Seren Serengil ameliyata alındı

Magazin programında sunuculuk yapan Seren Serengil’den ameliyat öncesi itiraf geldi. Dumping sendromu yaşayan ve yanlış ameliyat olup sağlığını kaybeden Serengil ameliyat öncesi son yayında, korkularını dile getirerek, sevenlerinden dua istedi. Seren Serengil, doktorların da korktuğunu söyledi. Ameliyat öncesinde birçok doktorla görüştüğünü ve doktorların risk içermesi nedeniyle sorumluluk almak istemediğini söyleyen Seren Serengil, ameliyat olacağı hastanede rıza videosunun çekildiğini belirtti.

ÜNLÜ OLDUĞUM İÇİN BENDEN ONAY ALDILAR

Sunucusu olduğu magazin programında geçireceği ameliyatla ilgili detayları paylaşan Serengil, "Dediğim gibi dün doktor çağırdı beni görüntülü onayımı aldılar. Riskli bir ameliyat olduğunu baştan beri söylüyordu. Doktor için de çok zor, ünlü olduğum için onlar da sorumluluk almak istemiyor. Kimse yapmak istemiyor ameliyatımı. Bütün olabilecek her şeyden bahsetti. Ne yapacağını da bilmiyor. Bir önceki doktorum ve hastane ısrarla ameliyat videomu vermediği için içeride mide ameliyatı mı olacak revizyon ameliyatı mı olacak orada göreceğiz" dedi.

SERENGİL’İN AMELİYATI 6 SAAT SÜRECEK

Ameliyatının oldukça riskli olduğunu, doktorların ısrarına rağmen operasyonu geçirmek istediğini dile getiren başarılı sunucu Serengil, "Normalde kesik olmadan yapılan bir ameliyat ama kesebileceğini söyledi. Hepsini içeriye girdikten sonra göreceğim dedi. 6 saat sürecek ameliyatım. 1 ay daha böyle gidersen siroz olacaksın dedi. Ben seni iyi edeceğimi düşünüyorum dedi. Allah yukarıda... Bu gece yatıracaklar, bağırsaklarım temizlenecek. Sabaha ameliyat olacağım öğleden sonra çıkmış olacağım" şeklinde konuştu.

Seren Serengil ameliyattan çıktı mı?

 KENDİME NOT

Sosyal medya hesabı üzerinden sevenlerinden gelen destek mesajlarını yayınlayan Seren Serengil, kendine not yazdı. Yazdığı notta; "Sevgili ben, korktuğunu biliyorum ama bununla başa çıkabilirsin." İfadeleri yer aldı. 

Seren Serengil ameliyattan çıktı

AMELİYAT SONRASI İLK FOTOĞRAF GELDİ

Sabah saatlerinde ameliyata alınan Seren Serengil'den ilk haber geldi. Sevgilisi Serengil'in ameliyat çıkışı fotoğrafını paylaşarak, 'Serengil bugün ameliyat oldu.  Mustafa Rahman Tohma,  Serengil'in  ameliyatının iyi geçtiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Tohma, sevgilisinin son durumunu paylaştı: Allah'ım sana sonsuz şükürler olsun, ameliyatımız çok güzel geçti.' açıklamasında bulundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal