Seren Serengil’in Midemi Almış Dediği Eski Doktoru Ünlü Sunucuyu Mahkemeye Verdi!

Ünlü sunucu Seren Serengil, geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası birçok hastalıkla boğuşmaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde apar topar ameliyata alınan ünlü sunucunun eski doktoru, hakkındaki iddialar karşısında sessizliğini bozdu.

22.01.2021-09:07 - (Son Güncelleme: 23.12.2021-10:09)

Yıllardır ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz ve uzun bir süredir Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucusu Seren Serengil’den art arda kötü haberler geldi. Ünlü sunucu zayıflamak için yaptırdığı mide ameliyatından sonra, bir türlü kendini toparlayamadı. Olduğu ameliyattan sonra birçok hastalığı nükeseden Serengil, neredeyse ölümle burun buruna geldi. Başarılı sunucu organlarının iflas etmekte olduğunu ve eğer ameliyat olmazsa öleceğini, basın mensupları aracılığıyla sevenlerine duyurdu. Eski doktoruna dava açmak için hazırlandığı söyleyen Serengil, geçtiğimiz günlerde apar topar ameliyata alındı. Ameliyattan sağ salim çıkan Serengil, eski doktoru hakkında midemi almış deyince, o meşhur ameliyatı yapan doktor sessizliğini bozdu. 

SEREN SERENGİL MAHKEMEYE VERİLDİ

Geçirdiği mide ameliyatı sonrası 43,5 kiloya kadar düşen, birçok organının iflas etmek üzere olduğunu belirten ve ancak serumlarla ayakta durabildiğini söyleyen Serengil, ameliyata alınmıştı. Girdiği riskli ameliyattan sonra sağ salim çıkan ünlü sunucu, eski doktoru hakkında olay açıklamalarda bulundu. Organlarının yapıştığını ve alt midesinin olmadığını söyleyen Serengil’e karşı eski doktoru sessizliğini bozdu. Serengil’in mide küçültme ameliyatını yapan doktoru Op. Dr. Ersin Aksu’dan konuya ilişkin ilk açıklama geldi. Doktor Aksu, ünlü sunucuyu mahkemeye verdiğini avukatı aracılığıyla duyurdu. Yayınladığı yazıda kendisini savunan Aksu, bütün belgelerin kendisinde olduğunu ve ünlü sunucunun ameliyattan sonra gerekli işlemleri yapmadığı için bu hale geldiğini belirtti. Doktor Ersin Aksu yaptığı açıklamada; ‘’Yaklaşık bir yıldır hayati tehlikesinin var olduğunu iddia eden bir kişinin şifa bulmak yerine bu süreci mümkün olduğunca uzatma çabasına girmesi manidardır. Seren Serengil’in savcılık ile paylaştığımız ses kayıtlarındaki para talepleri, para verilmediği takdirde elinden geleni yapacağını söylemesi dahi bugüne dek sevenlerini üzmemek adına hiçbir kurum ve kuruluş ile paylaşılmamıştır’’ şeklinde ifadeler kullandı. Eski doktorunun yaptığı bu açıklamaların ardından Seren Serengil’in ne söyleyeceği ise merak konusu…

seren serengil ameliyat

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal