Serdar Ali Çelikler'den Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'ya Ağır Sözler!

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'de ligde alınan Konyaspor mağlubiyetinin ardından son haftalarda devam eden kötü gidişat ile ilgili olarak çok sert açıklamalarda bulundu.

01.11.2021-10:11 - (Son Güncelleme: 01.11.2021-10:11)

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, sahadan 2-1 mağlup ayrılan taraf olurken ligde Trabzonspor ve Alanyaspor karşılaşmalarının ardından üst üste 3. mağlubiyetini aldı.

VİTOR PEREİRA VE ALİ KOÇ'A TEPKİ BÜYÜYOR!

Fenerbahçe'de haftalardır devam eden kötü gidişat, Teknik Direktör Vitor Pereira'nın oyun sisteminin eleştirilmesi ve Başkan Ali Koç'un haftalardır alınan kötü sonuçların ardndan yapmış olduğu açıklamalar hem taraftarların hem spor kamuoyunun büyük bir tepkisini toplamaya başladı.

SERDAR ALİ ÇELİKLER'DEN SERT AÇIKLAMALAR

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin son haftalarda aldığı kötü sonuçlar ve Teknik Direktör Vitor Pereira ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

SOSYAL MEDYA YERİNE KEŞKE TAKIMLA İLGİLENSEYDİ

Twitter'daki boş beleş, kerameti kendinden menkul bir takım zerzevatın gazıyla iş yapmamak, sıradan bir röportaja bile resmi siteden yanıt verilmezdi. Bu ergen zihniyeti ile sosyal medya ile ilgilenileceğine takımla ilgilenilse 3 maçta 0 çekilmezdi.

YÖNETİM ARTIK PEREİRA'YA MEKTUBU YAZMALI

İyi kalpli olunmazsa ne olur görüyoruz. Rakiplerin ilk şutları gol olur. Son saniyede gol yersiniz. Maça başlarsınız Soner, tarihinde bir daha atamayacağı jeneriklik gol atar. Altay'ı muhtemelen uzun süreliğine kaybedersiniz. Enner ve Gustavo da muhtemelen en azından 3-4 hafta olmayacak gibi. Vurdukların da girmez. Direkte patlar, 2 metreden içeri vuramazsın. Neyse, yönetim için uzun uzadıya yazmaya gerek yok, 3. mektubu yazma zamanları geldi.

PEREİRA TAZMİNATININ PEŞİNDE OLAN BİRİ!

Vitor Pereira'dan ciddi anlamda şüpheleniyorum. Aptal bir insan değil. Bana göre bilgili de bir hoca. Ama bir insan aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar bekliyorsa Einstein o iş için 'aptallık' demiş. Aptal değilse ne o zaman? Ya tazminatının peşinde zaman geçiren biri, ya da kibirden burnunun ucunu görmeyen bir muhteris. Her halükarda büyük sorun.

BEN OLSAM MİLLİ ARADA...

Devre biterken 3 oyuncu değiştirdi ve biraz ön alan kalitesi artınca takım biraz hücum edebildi. Konya'nın da müsaade etmesiyle elbette 2. devrenin ortasından itibaren oyun üstünlüğü de görüldü. Heyhat, hafta için Antwerp deplasmanı ve sonra Kayseri maçları çok zor. Ben olsam milli arada hoca değiştirir makul hedef olan kupaya odaklanırdım.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal