Şener Şen'in Yardımına Esnaf Koştu!

Koronavirüsü yendiği gibi soluğu Datça'da alan usta oyuncu Şener Şen, bisikleti ile gezmeye çıktığı sırada talihsiz bir olay yaşadı. Olaya müdahale çevredeki esnaftan geldi.

18.05.2021-12:32 - (Son Güncelleme: 18.05.2021-13:21)

Bir süredir Datça’da gözlerden uzak bir yaşam süren usta oyuncu Şener Şen, bisikleti ile alışveriş yapmak için çarşıya indi. Şen’in seyir halindeyken bisikletinin park ayaklığı bozulunca yardıma çevre esnafı koştu. Esnafın yardımı sonucu sorunu çözülen usta oyuncu, yoluna devam etti.

Bisikletinin tamir edildiği sırada muhabirler ile karşılaşan usta oyuncu, ‘Sizin burada ne işiniz var?’ diye konuşup şaşkınlığını dile getirerek, ‘Bu nasıl meslek, sizleri merak ediyorum’ şeklinde konuştu. Muhabirlerin ‘Uzun zamandır buralardayız sizinle karşılaşmadık’ sözleri üzerine usta sanatçı, ‘İyi olmuş’ karşılığını verdi. Görüntülenmekten hoşlanmadığını söyleyen Şener Şen, ‘Medyada görünmek isteyen görünüyor zaten. Bende sizlik malzeme yok. Şener Şen'i kim merak eder? Filmleri görüyorlar yeter. 80'e gelmiş adamız. Bizim artık paparazzilik halimiz mi var?’ dedi. ‘Siz buranın en boş zamanında neden geldiniz?’ diyen Şen, ‘Burası en kesat yer. Bodrum'a gidin’ şeklinde espriler yaptı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal