Sen Çal Kapımı Dizisi Final mi Yapıyor?

Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı hakkında bir iddia ortaya atıldı. Sen Çal Kapımı final mi yapacak? Sen Çal Kapımı bitiyor mu?

02.03.2021-17:17 - (Son Güncelleme: 02.03.2021-17:17) Sen Çal Kapımı Dizisi Final mi Yapıyor?

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından biri olan Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı iddia edildi. 

SEN ÇAL KAPIMI FİNAL Mİ YAPACAK?

FOX TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin 2021 Nisan ayı içerisinde final yapacağı söyleniyor. Onun yerine FOX TV’ye Cumartesi akşamları yeni sezonda Savaşçı dizisi yer alacak. Reytinglerde bir türlü istenileni yakalayamayan dizinin 2-3 hafta sonra final yapacağı iddia edildi. Öte yandan kanaldan ve dizinin başrolleri Kerem Bürsin ile Hande Erçel’den de konuyla alakalı herhangi bir açıklama gelmedi. 

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Eda için artık yolu sonuna gelinmiştir. Serkan için, her şeyi göze alarak Deniz ile nikah masasına oturacaktır. Tek istediği, Serkan’ın geri dönmesidir. Serkan’ın ise, kafası çok karışıktır. Eda oyuna devam ederken, Serkan da içindeki duyguları çözmeye çalışır.

Aydan ve Ayfer nikah olmasın, Eda ve Serkan birleşsin diye plan yapıp Serkan ile Eda’yı bir araya getirir. Peki bu bir araya gelme, Serkan’ın hafızasını yerine getirecek mi? İki aşık barışacak mı? Yoksa bir daha hiç birbirlerine kavuşamayacaklar mı?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal