Sen Anlat Karadeniz Yeni Bölümü Olan 15. Bölümde Neler Yaşanacak?

Yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran dizi Sen Anlat Karadeniz heyecan 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz dizisi 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

23.04.2018-17:12 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-09:16) Sen Anlat Karadeniz Yeni Bölümü Olan 15. Bölümde Neler Yaşanacak?

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz dizisi 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? hepsi ve daha fazlası haberimizin detayında...

ATV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran dizi Sen Anlat Karadeniz'in heyecan dolu 14. son bölümünün ardından merakla beklenen 15. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu.

SEN ANLAT KARADENİZ 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sen Anlat Karadeniz 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz 15. yeni bölüm fragmanında;  Tahir artık herkese karşı gelir ve 'Ben gelinimi seçtim rızanızı almaya geldik, evleniyoruz.' sözleri fragmana damgasını vurdu. Aie fertlerinden büyükler karşı gelirken gençler Tahir ve Nefes'in evliliğini destekliyor.

Öte yandan Vedat nezarethanede Tahir ve Nefes'in evleneceği haberini duyunca deliye döner.

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİNİN KONUSU

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın eziyetinden kurtulmak için çocuğuyla birlikte kaçıp Karadeniz'e giden Nefes, onu koruduğu için ailesinden büyük bir tepki gören Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor.

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümleri ile her Çarşamba saat 20:00'da ATV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal