02.03.2017-15:45 (Son Güncelleme:12.10.2021-11:57)


1

KIYAFETLER BANA HİZMET ETMELİ

KIYAFETLER BANA HİZMET ETMELİ

Magazin gündeminde tarzı ile de sık sık gündeme gelen Selma Ergeç, kendini rahat hissettiği kıyafetleri tercih etmeye dikkat ettiğini ve kıyafet sektörüne hizmet etmekten hoşlanmadığını dile getirerek, ‘Dar giyinmeyi sevmiyorum, sıkılıyorum. Rahat giyinmeyi seviyorum. İkinci el, rahat, yıpransa da bunun sorun olmayacağı giysiler kullanıyorum. Ben kıyafete hizmet etmeyeyim yani, o bana hizmet etsin. Rahatlıktan yanayım’ şeklinde açıklamalarda bulundu.



2

Modayı takip ettiğini hatta çok beğendiği tarzların olduğunu dile getiren Ergeç, bu tarzları kendi hayatına uygulayacak disipline sahip olmadığını belirterek, ‘Çok özendiğin tarzlar var ama onları hayatımda tutacak disiplinim yok. Ben de isterim bütün gün topuklularla gezeyim. Çok havalı ve çok hoş buluyorum, çok yakıştırıyorum da giyenlere. Ben giyince 10 dakika sonra bedenim 'Bize ayrılan sürenin sonuna geldik' diyor’ ifadelerini kullandı.



3

DOĞA İÇİN KULLANDIKLARIMA DİKKAT EDİYORUM

DOĞA İÇİN KULLANDIKLARIMA DİKKAT EDİYORUM

Çevreyi korumak için oldukça dikkatli tercih yaptığını, kullandığı ürünleri bile doğaya zarar vermeyecek şeylerden tercih etmeye çalıştığını belirten Ergeç, ‘Bireysel olarak et yemiyorum. Kullandığım deterjanları mümkün mertebe doğal içerikli, geri dönüşebilir ürünlerden tercih ediyorum’ dedi.



4

YERE ÇÖP ATANLARA DAYANAMIYORUM

YERE ÇÖP ATANLARA DAYANAMIYORUM

Gün içerisinde karşılaştığı birçok şeye tahammül edemediğini dile getiren Selma Ergeç, ‘Suyu gereksiz yere akıtmamak, çöpleri ayrıştırmak gibi temel şeyleri yapıyorum. Yeri gelmişken ve çöp demişken, en anlamadığım şeylerden biri ise, idrak dahi edemiyorum. İnsan çöpünü neden yere atar? Gerçekten anlayamıyorum’ dedi.



5

SELMA ERGEÇ KİMDİR?

SELMA ERGEÇ KİMDİR?

Güzel oyuncu Selma Ergeç, oyunculuk sektörüne mankenlikle giriş yaptı. 1798 doğumlu olan Ergeç, Hırçın Kız adlı diziyle ilk kez ekran karşısına geçti. İlk baş rolünü uyarlama bir iş olan Sis ve Gece ile alan Selma Ergeç, Binbir Gece, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerle kariyer basamaklarını hızla tırmandı. Ergeç, şu an Camdaki Kız dizisinde rol alıyor. Selma Ergeç, 1978 doğumlu oyuncu ve manken. Selma Ergeç öncelikle oynadığı televizyon dizileriyle tanındı ve serbest olarak mankenlik de yapıyor. Hırçın Kız adlı televizyon dizisinde 'Gül' karakterini canlandıran Ergeç, 2006 yılında, Sis ve Gece ile Beş Vakit adlı iki sinema filminde rol aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr