Selma Blair Hastalığına Yenilmedi

Multipl Skleroz (MS) hastalığı sebebi ile uzun ve zorlu bir tedavi süreci geçiren, bir süredir de yürüme güçlüğü çeken ABD'li oyuncu Selma Blair, bastonuyla çıktığı gezintide görüntülendi. Ünlü oyuncunun her şeye rağmen keyfi yerindeydi.

27.01.2021-15:08 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-15:08) Selma Blair Hastalığına Yenilmedi

2018 yılında Multipl Skleroz hastalığı teşhisi konulan oyuncu Selma Blair, Studio City'de görüntülendi. Zorlu bir tedavi sürecini geride bırakan Blair, spor bir şıklık içinde objektiflere takıldı.

Keyfinin yerinde olduğu görülen Blair, her şeye rağmen pes etmiyor ve hastalığa yenik düşmüyor. Ünlü oyuncu bir süre aracının önünde durup kendisini görüntüleyen fotoğrafçılara poz verdi.

'Vivian' karakterini canlandırdığı 'Legally Blonde' filmiyle üne kavuşan ABD'li oyuncu Selma Blair'e, 2018 yılında Multipl Skleroz hastalığı teşhisi konulmuştu. Blair, hastalığını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Teşhis aldığında ağladığını söyleyen Blair, 'Ama bunlar panik gözyaşları değildi. Bunlar artık kontrolünü yitirmiş bir bedenin içinde olduğum için döktüğüm gözyaşlarıydı. Ve bu gözyaşlarının içinde biraz da rahatlama vardı' diye konuştu. Blair hastalığının 'saldırgan' bir tür MS olduğunu da saklamadı.


Hastalığın etkileriyle mücadele ettiğini ifade eden Blair, 'Bazen düştüğünü, bazen elindekileri düşürdüğünü ve zihninin bulanık olduğunu' dile getirmişti. Selma Blair, sosyal medya hesabından da hastalığı ve tedavilerle ilgili süreçleri sık sık paylaşıyor. Selma Blair, ailesi ve dostlarının desteğiyle moral bulduğunu söylüyor.

MS tedavisinin bir parçası olarak uygulanan kemoterapinin etkilerini de samimiyetle paylaşan Blair, sağlığının daha da iyiye gideceğinden şüphesinin olmadığını da belirtti. Tedavi yüzünden saçları dökülen Blair, bunun kendisi için çok da büyük bir kayıp olmadığı düşüncesini yine sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal