24.10.2019-11:56 (Son Güncelleme:23.04.2024-22:20)


1

Geçtiğimiz günlerde gösterişli bir kına gecesine imza atan Selin Ciğerci ile yakın dostu Demet Akalın'ın küstüğü iddia edildi. İki yakın dostun aralarının açıldığına yönelik çıkan haberler magazin gündemini salladı.



2

Ciğerci’nin kına gecesini düzenleyen organizasyon şirketinden ünlü dostlarını davet etmek için 2 milyon lira para aldığı iddiası Akalın ile arasını açtı.



3

İddiaya göre; futbolcu Gökhan Çıra ile evlilik hazırlığında olan Selin Ciğerci, kına gecesini düzenleyen organizasyon şirketinden ünlü dostlarını davet etmek kaydıyla 2 milyon lira para aldı.



4

Kına gecesinde sahne alan yakın dostu Demet Akalın ise Selin Ciğerci ile arasına mesafe koydu. Demet Akalın'ın Selin Ciğerci'yi sildiği konuşulurken yeni bir gelişme yaşandı.



5

Kına gecesine ait kareleri Instagram hesabından kaldıran Akalın, konuyla ilgili 2. Sayfa adlı programa açıklamalarda bulundu.



6

Ünlü popçu Demet Akalın, 'Anlattıklarınız doğru. Selin çok ağlıyor, bir şekilde çözeceğiz mevzuyu.' diyerek Selin Ciğerci'nin para aldığını doğrular nitelikte konuştu.



7

İddiaları yalanlayan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci sessizliğini bozdu. Düğününe sayılı günler kalan Selin Ciğerci Uçankuş'a konuştu.



8

Ciğerci, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Benim düğünüme gelen insanlar yanlış anlamayacak mı? Ben heyecandan ölüyorum gelinlik giyeceğim diye olana bak.



9

İnsanlar bundan nem kapacak ve hoşlanmayacak. Ben bu kadar badireler atlatıp Selin Ciğerci kimliğine gelmişim gerçekten günah, öyle bir şey yok.



10

Benim düğünüme insanlar gelecek ve demeyecekler mi Selin para alıyormuşsun? İnsanların aklına sırf kıskandıkları için çomak sokuyorlar. Ben 2 milyon alsaydım Çırağan’da lazer gösterili kına yapardım.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr