05.11.2019-09:23 (Son Güncelleme:19.04.2024-02:29)


1

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni olan Selin Ciğerci, uzun bir süredir birlikte olduğu futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile 28 Ekim'de nikah masasına oturdu.



2

Demet Akalın ile arası çok iyi olan Selin Ciğerci, yakın dostu ile bir pozunu Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.



3

Kısa bir süre önce araları açılan Selin Ciğerci ve Demet Akalın'ın paylaşımının ardından dostluklarına kaldıkları yerden devam ettikleri görülüyor.



4

Selin Ciğerci, ünlü şarkıcı Demet Akalın ile olan bu fotoğrafını 'Starr' notu ile paylaştı.



5

Demet Akalın ile paylaşım yapan ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.



6

Bazı sosyal medya kullanıcıları 'Olan düğüne oldu. Demet Akalın somurttu somurttu gitti.', 'Barıştınız sanırım.' ve 'Her daim böle mutlu olun. Dosta düşmana karşı dostluklarınız bir ömür boyu olsun' gibi yorumlar yapıldı.



7

Gökhan Çıra ile evlenen Selin Ciğerci, kına gecesini düzenleyen organizasyon şirketinden ünlü dostlarını davet etmek kaydıyla 2 milyon lira para aldı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.



8

Kına gecesinde sahne alan yakın dostu Demet Akalın ise Selin Ciğerci ile arasına mesafe koymuştu. Ünlü popçu Demet Akalın, 'Anlattıklarınız doğru. Selin çok ağlıyor, bir şekilde çözeceğiz mevzuyu.' diyerek Selin Ciğerci'nin para aldığını doğrular nitelikte konuştu.



9

Selin Ciğerci de hakkında çıkan iddiları yalanlayarak 'Benim düğünüme gelen insanlar yanlış anlamayacak mı? Ben heyecandan ölüyorum gelinlik giyeceğim diye olana bak.' açıklamasında bulunmuştu. İnsanlar bundan nem kapacak ve hoşlanmayacak. Ben bu kadar badireler atlatıp Selin Ciğerci kimliğine gelmişim gerçekten günah, öyle bir şey yok.



10

Benim düğünüme insanlar gelecek ve demeyecekler mi Selin para alıyormuşsun? İnsanların aklına sırf kıskandıkları için çomak sokuyorlar. Ben 2 milyon alsaydım Çırağan’da lazer gösterili kına yapardım.' demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr