Selena Gomez Türkiye'ye Selam Yolladı

Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, önceki gün Instagram üzerinden bir canlı yayın gerçekleştirdi. Selena Gomez, yayın sırasında Türkiye’ye selam söyledi.

23.02.2021-14:35 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-14:35) Selena Gomez Türkiye'ye Selam Yolladı

28 yaşındaki Selena Gomez, 100 binden fazla kişinin katıldığı canlı yayında samimi açıklamalarda bulundu.

Instagram’da canlı yayın açan Selena Gomez, takipçilerinden gelen soruları cevapladı. Ünlü şarkıcı, Türk bir hayranının gönderdiği mesaja kayıtsız kalmadı ve yayın sırasında Türkiye’ye selam gönderdi.

Selena Gomez, eski sevgilisi Justin Bieber ile ilgili gelen bir soruya ise sinirlendi. Hala Justin Bieber ile yakıştırılan Selena Gomez, bir takipçisinin ‘En büyük hayalimiz seni Justin Bieber ile evli görmek. O, Hailey (Bieber) ile hiç yakışmıyor. Justin Bieber seni gerçekten seviyor. Sen onun hayatının kadınısın’ yorumuna tepki gösterdi. Gomez, ‘İnsanlar kaba olmaya başladı’ diyerek yayını sonlandırdı.

NE OLMUŞTU?

Justin Bieber ile Selena Gomez, 2011 yılında aşk yaşamaya başlamıştı. Bir dargın bir barışık yürüttükleri ilişkileriyle sık sık gündem olan Gomez ile Bieber, 2017 yılında ayrılık kararı almıştı. Justin Bieber, 2018 yılında ise model Hailey Baldwin ile evlenmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal