Selda Bağcan, Aleyna Tilki’ye Teşekkür Etti

Aleyna Tilki, ‘Selda Bağcan'ı seviyorum çünkü kendine has tarzıyla, kalpten ve cesurca şarkı söylüyor’ şeklindeki açıklamasıyla gündem oldu. Selda Bağcan ise Tilki’nin bu sözlerine kayıtsız kalmadı ve genç şarkıcıya teşekkür etti.

09.03.2021-18:28 - (Son Güncelleme: 09.03.2021-18:28) Selda Bağcan, Aleyna Tilki’ye Teşekkür Etti

Şimdilerde 'Retrograde' adlı parçasıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, en sevdiği kadın sanatçıyı açıkladı. Tilki, ‘Selda Bağcan'ı seviyorum çünkü kendine has tarzıyla, kalpten ve cesurca şarkı söylüyor’ ifadelerini kullandı.

ALEYNA'YA TEŞEKKÜR

Selda Bağcan ise genç popçu Aleyna Tilki’nin bu sözlerine kayıtsız kalmadı. Usta sanatçı, konuyla ilgili sosyal medya hesabında açıklamada bulundu. Bağcan, ‘Teşekkürler sevgili Aleyna Tilki...’ ifadelerini kullandı.


‘BENİM YOLUMDAN İLERLİYOR’

Selda Bağcan, geçen senelerde verdiği bir röportajda şunları söylemişti: ‘Aleyna, bana sosyal medya üzerinden çağrı yapmıştı. Ben de onun uzattığı eli tuttum. Çok başarılı bir pop sanatçısı o. Sesi güzel, şarkıları güzel, kendisi güzel... Daha ne olsun! Çok istiyor ve kesinlikle dünya çapında bir star olacak. Bugün de bir şey yazmış sosyal medyada, 'Ben yıldız olmayacağım, efsane olacağım' demiş. Yani benim yolumdan ilerliyor’

‘HARİKA TEPKİLER ALIYORUM’

İlk İngilizce şarkısı 'Retrograde' ile dünyaya açılan Aleyna Tilki, yeni parçası hakkında şöyle konuşmuştu: ‘Harika tepkiler alıyorum. Özellikle Latin Amerika, Hindistan ve Kuzey Avrupa’dan çok güzel tepkiler alıyorum. Bunların dışında Türkler zaten beni çok güzel destekliyor. Bu desteğe ihtiyacım vardı ve sağ olsunlar bana bu desteği verdiler’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal