Selçuk Bayraktar'dan Açıklama Geldi, Cezeri Ne Zaman Uçacak?

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde, aralarında Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu, medya kuruluşları ve üniversitelerinin de olduğu 67 paydaş kurumla birlikte TEKNOFEST 2021, 21-26 Eylül’de İstanbul’da düzenlenecek.

04.02.2021-12:14 - (Son Güncelleme: 04.02.2021-12:14) Selçuk Bayraktar'dan Açıklama Geldi, Cezeri Ne Zaman Uçacak?

Selçuk Bayraktar açıkladı: Cezeri ne zaman uçacak?

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, yaptığı konuşmada bu yolculuğun artık dünya çapında büyük bir organizasyona dönüştüğünü belirterek, “Tüm ekibimizle geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz adına çok mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim. Neredeyse 1 yıla yaklaşan salgın sürecini hep beraber yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Salgın sürecinde en çok ihtiyaç duyduğumuz hasletlerin iyilik, vicdan ve insanlık olduğunu bizzat yaşayarak tecrübe ettik. İnsanlığın son bir yılda kabuğuna çekilerek yaşadığı yalnızlık duygusu adeta iç dünyamızı sorguladığımız, vicdanımızı tarttığımız bir teraziye dönüştü. Salgının başlangıcında tüm dünyada ihtiyaç duyulan solunum cihazları için ülkeler birbirlerine siparişleri dahi engellediler. Hatta en basit, sarf malzemeleri bile birbirleriyle paylaşmadılar. Ülkemiz mühendislerinin ise hem kendi topraklarına hem de tüm insanlık adına nefes olabilmek için gecesini gündüzüne kattı ve çalıştı. ” diye konuştu.

Teknofest iki yıl önce 2019’da yine burada 1.720.000 ziyaretçi ile rekor kırdı. Genel olarak bizi en çok sevindiren gelişme ise Teknoloji yarışmalarına gelen başvuruların her yıl katlanarak artması oldu. Teknofest 2021’de salgının izin verdiği ölçüde; havacılık ve akrobasi gösterileri, sürpriz yarışmalar, sergiler, eğitimler ve yatırımcılarla girişimcilerin buluşacağı uluslararası girişim zirvesi gibi zengin aktiviteler düzenlemeyi hedefliyoruz. Bayraktar konuşmasını “Teknofest ekibi olarak 7’den 77’ye tüm milletimizi 21-26 Eylül 2021 tarihlerinde heyecanımıza ortak olmak için Atatürk Havalimanı’na bekliyoruz.” diyerek tamamladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal